Dienas horoskops 11.09.2017.

Strēlnieks

Šodien zvaigznēs ir mīlestība. Tas būs kāds, kurš dalās ar jūsu entuziasmu un dzīves prieku, kā arī to, kurš jūs izprot dziļākā, emocionālā līmenī. Ja jūs šobrīd esat attiecībās, jūsu saikne tiks pastiprināta, dziļāk, izprotot citam citu.

Mežāzis

Šodien tavu prātu nodarbinās tevis paša veselība. Varbūt esi noraizējies par noteiktu simptomu, kas nesen parādījies, vai arī domā vairāk par savu veselību kopumā un par to, kā veikt pozitīvas pārmaiņas. Šodien ir lieliska diena, kad jāvelta laiks sev un jārisina šīs bažas. Tas atmaksāsies ilgtermiņā!

Ūdensvīrs

Šķiet, ka neesi bijis pilnīgi godīgs pret sevi attiecībā par tavas sirds patiesajām vēlmēm. Iespējams tev var šķist, ka esi ticis galā ar kādu konkrētu situāciju, bet tagad atklāsi, ka tas neatbilst tavām vēlmēm un vajadzībām. Esiet godīgi pret sevi un iesaistītajiem. Redzēsi, ka drīz atkal jutīsies atpakaļ savā ādā.

Zivis

Šovakar vari izjust vajadzību palikt mājās. Tas nenozīmē, ka vari gulēt dīvānā un neko nedarīt. Radošā enerģija sitīs augstu vilni, tāpēc izmantojiet to savā labā! Attapsies iegremdējies daudzos interesantos projektos, ja tos meklē un redzēsi, ka rīt varēsi rast risinājumu ar atjaunotu enerģiju!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru