Dienas horoskops 11.12.2017.

Auns

Šī diena palīdzēs saprast visu patiesību par tavām attiecībām ar kādu mīļoto. Jūs būsiet pārsteigti, ja uzzināsiet, ka kāds tuvs cilvēks izplata jums aiz muguras sliktas baumas. Runājot ar viņu aci pret aci, jūs sapratīsiet, ka šāda uzvedība ir balstīta uz tīru skaudību. Vadoties pēc savām emocijām, šī persona jums pateiks, ka viņš ir salīdzinājis tevi un sevi daudzus gadus un ka viņš vienmēr zaudē šajos salīdzinājumos. Šī atzīšanās jūs aizkustinās, un jūs nemaz neapvainosieties.

Vērsis

Šodien uzņemsies papildu pienākumus darbā. Tevi žēli lūgsies kāds no taviem kolēģiem (persona, kas ir saskārusies ar lielām personiskām grūtībām). Kamēr viņš mēģinās atrisināt savas problēmas, jūs pabeigsiet ne tik vienkāršo pašreizējo uzdevumu. Kolēģis pateiksies jums par sniegto palīdzību un pasniegs jums vērtīgu dāvanu.

Dvīņi

Viegli un bez piepūles varēsiet piepildīt kādu no savām vēlmēm. Iespējams, ka jūs beidzot uzsāksiet romantiskas attiecības ar savu seno simpātiju. Jūs būsiet ļoti pārsteigti atklājot, ka šī persona ir sapņojusi par to pašu. No jums sanāks brīnišķīgs pāris, bet paturiet savas attiecības prom no visiem skaudīgajiem cilvēkiem.

Vēzis

Vēzis nebūs spēcīgs jomās, kas saistītas ar loģiku un precīziem aprēķiniem. Jūs būsiet sapņotājs, un tāpēc netiksiet galā pat ar banāliem uzdevumiem. Šīs grūtības jums palīdzēs pārvarēt kāds no jūsu kolēģiem. Lūdziet, lai šī persona jums palīdz vai vismaz brīžam pielabo jūsu darbu. Tas būs ļoti produktīvs tandēms, kas spēs daudz ko paveikt.

Lauva 

Īstenosiet zināmu domas brīvību. Jūs nevilcināsieties izteikt neapmierinātību tieši sava tirāna bosa acīs, tūlīt pēc tam jūsu darbavietā būs kapa klusums. Par laimi, tavs boss nebūs viens no tiem, kurš ir bezsirdīgs pret darbiniekiem. Jūs atgriezīsieties pie darba, bet pirms tas notiks, boss jums liks saprast, ka jums ir nepieciešams rūpīgi pārdomāt savus vārdus, pirms tos skaļi izrunājat.

Jaunava 

Jaunavas šodien būs neticami atturīgas. Jūs pat aci nepamirkšķināsiet uzzinot, ka jūsu bijušais partneris plāno apprecēties ar savu jauno sirdsāķīti. Jūs spēsiet saglabāt pilnīgas vienaldzības masku līdz pat vēlam vakaram. Kad jūs beidzot paliksiet viens pats, bez draudzīgiem draugu un paziņu viedokļiem, jūsu emocijas izlauzīsies. Bet drīz tu tiksi tām pāri.

Svari

Šajā dienā centīsies kontrolēt kādu jaunu vīrieti. Lai palielinātu savu varu, jūs sāksiet pievērst uzmanību visiem viņa nenozīmīgajiem trūkumiem. Jums neizdosies pārvērst viņu par savu kucēnu, jo ​​viņš būs imūns pret jūsu metodēm. Viņš atradīs veidus, kā noraidīt tavu varu un turpināt savu karjeru veidot pats. Jūs tiksiet aizvainots, bet dziļi savā dvēselē jūs novērtēsiet šādu uzvedību.

Skorpions

Šodien noderēs ilgtermiņa plānošana. Ja jūs atradīsiet veidus, kā nākotnē palielināt parastos ienākumus, tas aiztaupīs jums daudzas nepatikšanas. Ir tikai viens nosacījums: tiklīdz jūs nāksiet klajā ar vairāk vai mazāk precīzu plānu, jums vajadzētu sākt rīkoties nekavējoties. Šis plāns pārvērsties par nevajadzīgu papīra lapu, ja atliks tā izpildi uz vēlāku, atsaucoties uz dažiem nesaprotamiem apstākļiem.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru