Dienas horoskops 11.12.2017.

Strēlnieks

Būsiet ļoti nejauks. Tavs partneris cieš visvairāk, un tev jāiemācās kontrolēt garastāvokļa svārstības. Neaizmirstiet par stingru paškontroli, ja jūs patiešām novērtējat mīļotā jūtas. Uzziniet, kā sevi apturēt, ja jums rodas vēl kāda pēkšņa iedoma vai vēlme. Apmierinot to, jūs varētu nonākt pie dažām milzīgām problēmām.

Mežāzis

Mežāzim ieteicams izsmalcināti un klusi izteikt visas savas vēlmes. Pat ja jūs nolemjat meklēt palīdzību no personas, kas jaunāka par sevi, tas nenozīmē, ka jums ir morālas tiesības sazināties ar viņu pazemojošā veidā. Cieniet citu cilvēku izjūtas, un tad citi izteiks vēlmi jums palīdzēt vairākos sarežģītos jautājumos. Pavadiet vakaru, mēģinot saprast dažas no savām emocionālajām problēmām.

Ūdensvīrs

Šodien veiksmīgāk iesaistīsies kādā fiziskā vai sporta aktivitātē. Tajā pašā laikā jūsu intelektuālais potenciāls šodien nebūs pārāk iespaidīgs, un tāpēc jūs nevarat izslēgt problēmas, kas saistītas ar jaunu priekšmetu apgūšanu. Ņem to vērā, organizējot darba plānus, un, ja iespējams, atlieciet visas atbildīgās darbības uz vēlāku laiku (vismaz līdz rītdienai).

Zivis

Zivis pašaizliedzīgi mēģinās atrisināt dažus svarīgus ģimenes jautājumus. Jūs pieprasīsiet no saviem radiniekiem rīkoties tā, kā jūs vēlaties, lai viņi rīkotos. Jūsu ģimene negribēs turpināt skandālu un apmierinās jūsu stingro pieprasījumu. Rezultātā problēmas tiks atrisinātas, taču risinājums būs vai nu būtībā nepareizs, vai arī vismaz tas nebūs visrentablākais. Jums tomēr jāatzīst, ka nepareizi risināt savu problēmu.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru