Dienas horoskops 12.12.2017.

Auns

Šodien savos paziņojumos un darbībās būsi ļoti drosmīgs. Mēģinot rīkoties kā nemiernieks, mēģiniet neaizmirst, ka tas varētu radīt pārmērīgu domu brīvību jūsu darba vietā. Ja jūs nevēlaties svinēt Jauno gadu kā bezdarbnieka statusa ieguvējs, labāk ir novilcināt gan “revolūciju”, gan arī cita veida protesta akcijas.

Vērsis

Šodien variet saņemt ļoti pieticīgu un tajā pašā laikā ļoti jauku dāvanu. Tas būs ar rokām darināts suvenīrs ar labiem nodomiem, ko jums pasniegs viens no jaunākajiem jūsu ģimenes locekļiem. Šīs rūpes ir ļoti glaimojošas pret jums, un jūs centīsieties atbildēt, iegādājoties kādu jauku dāvanu, kas liks bērna sirdij sastingt aizrautībā.

Dvīņi

Lēnām turpināsiet veikt savu pašreizējo darbu, sapņojot, ka šī diena beidzot būs galā. Jūs atgriezīsities mājās un sagaidīsiet ciemiņus. Jūs izbaudīsiet jauko vakaru. Vienīgais, par ko nevajadzētu aizmirst, ir tas, ka rīt jūs atgriezīsieties darbā, tāpēc nepārspīlējiet ar alkohola lietošanu.

Vēzis

Vēzis būs ļoti stingrs vērtējot vai komplimentējot citus. Jūsu mīļotais radīs lielu karjeras izrāvienu, taču jūs viņu apsveiksiet ļoti sausi, un pēc tam atkal atgriezīsieties pie darba. Pat ja jūsu partneris izliekas, ka viņam ir absolūti vienalga par to, jums jāzina, ka viņš dziļi iekšienē jūtas aizvainots. Jums vajadzētu nekavējoties laboties vai arī riskējat zaudēt savu partneri.

Lauva 

Jums nevajadzētu aizmirst par punktualitāti. Ja pārāk ilgi pucēsieties kādam nozīmīgam pasākumam, iespējams, ka variet to nokavēt. Tas neuzlabos jūsu reputāciju to cilvēku vidū, kuri klausās jūsu teiktajā vai novērtē jūsu jauno prezentāciju. Ir tikai viens padoms: vissvarīgākā lieta ir būt profesionālim, bet ne vislabāk ģērbtajam cilvēkam telpā.

Jaunava

Jums šodien ir jādomā par jūsu ģimenes attiecību nākotni. Ja jūsu otrā pusīte jau sen ir uztraukusies par kādu ļoti nopietnu jautājumu, nemēģiniet viņu apklusināt, cerot, ka šis jautājums kaut kādā veidā tiks atrisināts pats par sevi. Brīnumi nenotiks. Turklāt problēma, kuru jūs mēģināt neievērot, pasliktināsies. Mēģiniet rīkoties šodien vai arī jūs varat zaudēt šīs attiecības.

Svari

Šodien sāksies konkurences cīņa. Jūsu pretinieks centīsies pārņemt jūsu pozīciju. Cenšoties saglabāt savu varu, nerīkojies tā, kā rīkojas jūsu pretinieks. Spēlējiet godīgi, un šī pieeja palīdzēs saglabāt pozīciju. Jūsu priekšnieks, kas novērtē jūsu godīgumu un profesionalitāti, nepārdos jūs par šo necienīgo cilvēku.

Skorpions

Skorpioni brīvprātīgi atsakās no tā, kas tiem ir bijis ļoti svarīgs. Jūs pieņemsiet šo lēmumu pēc tam, kad būsiet novērtējis sava mīļotā piedzīvoto problēmu amplitūdu. Jūs atdosiet viņam visus savus ietaupījumus, kurus jūs krājāt, lai iegādātos kādu ļoti vērtīgu lietu. Jūs to izdarīsit, zinot, ka jūs vai nu nekad neredzēsiet šo naudu vai arī atgūsiet to ļoti tālā nākotnē.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru