Dienas horoskops 12.12.2017.

Strēlnieks 

Šodien nāksiet klajā ar kādu sarežģītu plānu, kā iepriecināt savu mīļoto. Jums būs daudz ideju, bet jūs paliksiet pie viena no tiem, kas, šķiet, ir visneparastākais. Tas ir jauki, bet mēģiniet ņemt vērā jūsu mīļotā personību. Ja viņš pēc sava rakstura ir konservatīvs, tad viņš / -a var novērtēt jūsu radošo dāvanu.

Mežāzis

Uzsāksiet ļoti garu un vētrainu ceļu uz potenciālo finansiālo labklājību. Jūs atbalstīsiet neparastu biznesa projektu, ko ierosinājis kolēģis vai kāds no radiniekiem, patiesi cerot, ka šī ideja kādu brīdi pasargās tevi no bankrota. Tas notiks, bet ne drīz. Ņem to vērā un nerēķinies ar lielu peļņu no jūsu relatīvi nelieliem ieguldījumiem.

Ūdensvīrs

Šodien jums būs aktīvi jāpiedalās kāda tuvinieka likteņa lemšanā. Šī persona nokļūs lielu problēmu jūrā, un jūs būsiet viņa pusē. Lielākā daļa no šīm problēmām tiks pilnībā atrisinātas līdz dienas beigām. Tu būsi vienīgais, kas paliks stresains. No šī brīža visas viņu problēmas kļūs par jūsējām, jo tās ar prieku tiks uzliktas jums.

Zivis

Zivis atklās jaunu talantu. Uzzinot, ka jums ir šis talants, jūs patiešām būsiet laimīgi domājot, ka tagad jūs spējat izveidot kādu šedevru. Tomēr, pirms jūs iepazīstināt pasauli ar jaunu šedevru, jums vajadzētu iegūt pieredzi un profesionālismu. Nebrīnieties, ja kāds sāk smejieties par jūsu radīto, nevis to novērtē. Jums jāapzinās, ka jūs vēl esat iesācējs.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru