Dienas horoskops 12.09.2017.

Auns

Šodien jūs atgūsiet saikni ar senu draugu. Tas ir kāds, kuru jūs neesat redzējis mēnešiem, varbūt pat gadiem! Jūs abi šķietami esat devušies pa atsevišķiem ceļiem, bet nevajag sevi mānīt; jums joprojām ir diezgan daudz kopīga. Veiciniet šo saikni un izprotiet tās nozīmi. Senie draugi palīdz mums atgādināt to, kas mēs esam patiešām dziļi iekšā!

Vērsis

Jūs esat domājis par savu patieso jūtu atklāšanu kādam. Jūs varat būt nedaudz nervozs, bet tagad ir laiks to izdarīt! Sakopojiet savu enerģiju un sakiet, kas ir jūsu sirdī. Zvaigznes ir lieliskā pozīcijā jaunam savienojumam, tāpēc šī persona varētu būt ļoti atvērta pret to, ko vēlies teikt!

Dvīņi

Sargieties no maldiem. Kāds ir vērojis jūsu veiksmīgumu un laimi un tādēļ sajūtas mazliet greizsirdīgs! Jūs zināt, ka jums ir laba dzīve, tādēļ neļaujiet kādam citam to izpostīt. Ļaujiet jūsu mūžīgajam optimismam spīdēt. Viņiem nebūs citas izvēles, kā tapt jūsu spozmes apžilbinātam!

Vēzis

Šodien jums veiksies. Šī ir lieliska diena, ko veltīt hobija , jo īpaši fiziskam, tādam kā sports, kuru jūs baudāt. Tev var šķist, ka viss iet kā pa sviestu, ka esi neapturams! Tas pats attiecas uz sīkām izpriecām vai citām prāta aktivitātēm. Jūsu smadzenes un ķermenis šodien veido visus pareizo savienojumus, tāpēc vienkārši izmantojiet to!

Lauva

Šodien ir lieliska diena, lai mainītu savu izskatu. Jūs vienmēr zināt, ka izskatieties vislabāk, un visi raugās uz jums pēc jaunākajām modes tendencēm. Tomēr pēdējā laikā jums prātā ir pārmaiņas, un tas ir kaut kas drosmīgs. Jums vajadzētu tam ļauties! Jūs gūsit labumu no atjaunotās enerģijas, un jūs noteikti iegūsiet dažus jaunus pielūdzējus.

Jaunava

Šī ir laba diena, lai plānotu nākotni. Parasti jūs ļoti labi varat iekrāt naudu un būt praktisks attiecībā uz pirkumiem. Jūs gūsit labumu no apsēšanās un ilgtermiņa plāna izstrādes, lai jūs varētu panākt to, ko vēlaties. Nekas jums nepalīdzēs vairāk kā sajūta, ka jūsu nākotne ir droša, un perspektīva ir ļoti laba investīciju atgūšanai!

Svari

Kāds ļoti domā par tevi. Viņš vēro tevi no tālienes un apbrīno tavu skaistumu un laimi. Jūs, iespējams, nezināt, kas viņš ir, bet drīz viņš dos par sevi ziņu. Ja jūs šobrīd esat laimīgās attiecībās, sāciet apdomāt to, kā maigi atraidīt šo personu.Tomēr, ja jūs meklējat mīlestību, esi tai gatavs!

Skorpions

Pēdējā laikā esat kaut ko ļoti vēlējies. Tas ir tas, ko jūsu sirds dziļi vēlas, un jūs esat cerējuši un lūdzat, lai tas izdotos. Turpiniet sūtīt šo pozitīvo enerģiju savam sapnim. Šis var nebūt laiks tam, lai tas piepildītos, bet jūs jutīsiet, ka jūsu vēlēšanās piepildījums nemaz nav tik tālu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru