Dienas horoskops 12.09.2017.

Strēlnieks

Šodien partnerattiecībās atradīsiet stiprumu. Mēness joprojām ir Dvīņu zīmē un šodien arī tavā 7. Precību un Partnerattiecību namā. Šī ir lieliska diena sadarbībai – gan romantiskās attiecībās, gan vienkārši ar kolēģi vai draugu. Jūs atklāsiet, ka jūsu apvienotie centieni var dot lielu produktivitāti.

Mežāzis

Jūs, iespējams, nesen esat kādu nepelnīti nosodījis. Jūs vēlaties ievērot noteikumus un, ciktāl tas attiecas uz jums, šī persona tos lauza. Bet neesiet tik steidzīgi, lai vainotu. Patiesībā tajā var būt daudz vairāk, kā jūs redzat. Pirms galīgā sprieduma pieņemšanas esiet piesardzīgi; jūs varētu būt pārsteigts par personas patiesajiem nodomiem.

Ūdensvīrs

Jūs jūtat enerģijas pieaugumu, kad runa ir par uzdevuma izpildi. Tas varētu būt kaut kas, no ka kādu laiku esat izvairījies, vai vienkārši kaut kas, kam nav bijusi enerģija, lai risinātu šo problēmu. Enerģijas šodien būs pārpilnībā, tāpēc tagad ir laiks, lai kaut ko darītu! Kad jūs vairs nevilksiet šo vezumu, jūs sajutīsiet veiksmes vilni, un jūs varēsiet pilnvērtīgāk izbaudīt savu brīvo laiku.

Zivis

Jums sāp sirds par to, kā mīļais cilvēks pēdējā laikā pret jums izturējies. Jūs esat slēpis šīs sāpes un neļaujat tām izlauzties varbūt tāpēc, ka jūs jūtaties nedaudz muļķīgi, lai reaģētu šādā veidā. Jūsu jūtas ir svarīgas un pamatotas. Izsakiet savas domas un jūtas otrajai pusītei. Jūs atklāsiet, ka viņa nolūks nav jums darīt pāri, un galu galā visi jutīsies labāk.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru