Dienas horoskops 13.11.2017.

Auns

Šodien jūs, iespējams, sastapsieties ar komunikācijas problēmām, mēģinot izteikties godīgi un atklāti, bet cenšoties būt saprastam. Tas var likt jūsu enerģijai būt izkliedētai un nekoncentrētai, tāpēc ir nepieciešams zināms laiks, lai izprastu sevi. Darbs ar ķermeni, piemēram, joga vai pilates, var palīdzēt jums atgūt skaidru prātu.

Vērsis 

Šodien ir laba diena romantikai un kopīgām sarunām, tāpēc ieplānojiet kādu laiku tuviem draugiem un dariet visu, kas patiks jums visiem. darot kaut ko radošu vai pavadot laiku dabā, var izveidot padziļinātu saikni starp jums un palīdzēt justies emocionāli drošākam. Varat gūt atdevi, ja dziļi savienosiet savas piecas maņas.

Dvīņi

Šodien jūs varat sajust sajukumu un neskaidrību, nespējot sazināties tik skaidri, kā parasti, un tas var atstāt jums jūtamu trūkumu. Pavadiet kādu laiku vienatnē, iespējams, noslēdzieties mājās ar labu grāmatu. Alternatīvi, mēģiniet izteikties neverbāli, varbūt ar mākslas vai mūzikas palīdzību, jo tas var palīdzēt attīrīt prātu.

Vēzis

Šodien jūs varat sajusties īpaši jūtīgs, it īpaši, ja apkārtējie, šķiet, neizprot jūsu vajadzības. Neapspiediet savas sajūtas, bet veltiet laiku, lai darbotos pie tā, kas ir unikāls jums un ko jūs saņemat no tiem, kas ir ap jums. Viņi var projicēt savus trūkumus uz jums.

Lauva 

Šodien ir potenciāls pozitīvam līdzsvaram starp smagu darbu un uzmanību uz detaļām, kā arī iespēju radīt lēcienus un ļaut saviem talantiem spīdēt. Jūs varat izveidot jaunus savienojumus, kas izrādīsies ietekmīgi, tāpēc ejiet ārā un baudiet kādu sociālu pasākumu – jūs nekad nezināt, ko jūs varat satikt!

Jaunava

Šodien jūsu enerģija var šķist izkliedēta, un jūsu parastās organizatoriskās prasmes var nebūt tik spēcīgas kā parasti. Tā vietā, lai piespiestu sevi ņemt vērā loģisku pieeju, izkļūsti no savas rutīnas un dari kaut ko tādu, kas ļauj pieslēgties savai intuīcijai. Ejot pa straumi jūs varat iegūt dziļāku izpratni, kas palīdzēs jūsu projektam nokļūt nākamajā līmenī.

Svari

Lai gan šodien ir laba diena, lai socializētos un izveidotu jaunus savienojumus, jūs varat vēlēties palikt vienatnē un pavadīt kādu laiku atsevišķi. Tas var arī kalpot, lai paplašinātu savu redzesloku, ja jūs izmantojat laiku, lai izveidotu savienojumu ar enerģiju, kas ir lielāka par tevi. Tas var palīdzēt jums atcerēties to, kas piešķir jūsu dzīvei jēgu.

Skorpions

Šodien jūs, iespējams, sajutīsieties neparasti komunikabls, un šī ir laba diena, kad meklēt kompāniju ar līdzīgu domu gājienu, lai vienotos dvēseliskās sarunās. Visticamāk, jūs izbaudīsiet šo kompāniju vairāk, nekā jūs varētu sagaidīt, jo viņi var atgādināt jums par to, ko jūs novērtējat un kādi ir jūsu dzīves mērķi.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru