Dienas horoskops 13.11.2017.

Strēlnieks

Šodien var nākties ceļot vai uzturēt kādas sarunas darba dēļ. Tas var būt patīkami un produktīvi, un tas var radīt jaunas iespējas. Joprojām ir jāstrādā cieši savas struktūras ietvaros, bet jūs, iespējams, jutīsieties enerģiski un pozitīvi attiecībā par savu karjeru.

Mežāzis

Jūsu pasaules uzskats šodien var tikt apšaubīts vai arī jūs vienkārši varat uzzināt, ka kaut kas, ko jūs esat uztvēris kā patiesību, nav tik skaidrs, kā likās, un ka jūs apšaubāt noteikumus, pēc kuriem dzīvojat. Iespējams, ka jūs paļaujaties uz pieredzi, nevis uz abstraktajām idejām, lai piešķirtu savai dzīvei jēgu, tāpēc raugies pēc tā, kas ir sajūtams, lai iegūtu skaidrību.

Ūdensvīrs

Šodien ir laba diena sarunām ar mīļajiem, lai strādātu pie visiem neatrisinātajiem jautājumiem. Pārliecinieties, ka ikvienam ir iespēja paust savu patiesību un tikt uzklausītam. Var būt daži pārsteidzoši ieskati, kas, cerams, ļaus jums panākt kompromisu, kas atbilst visiem iesaistītajiem.

Zivis

Citi cilvēki var likt tev izteikt savas jūtas, nesaprotot, ka jūs ne vienmēr varat izteikt emocijas vārdos. Tā vietā izmantojiet intuitīvās un iztēles dāvanas un atrodiet citu veidu, kā sevi izteikt, piemēram, mākslā vai mūzikā. Šī ir laba diena dziedināšanai vai garīgajam darbam un savienojumiem ar varu, kas ir lielāka par tevi.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru