Dienas horoskops 13.12.2017.

Auns

Auns nespēs pārvarēt emocionālo barjeru, sazinoties ar saviem vecākiem radiniekiem. Jūs būsiet nežēlīgi, noraidot visus no viņiem saņemtos norādījumus. Jums labāk būtu klusēt, izlikties, ka jūs piekrītat šādiem vārdiem, un tad darīt visu pa savam. Jums būs daudz labāk sazināties ar savu jaunāko radinieku, esot kā gudram vecākajam draugam.

Vērsis

Šī diena pārvērtīsies par milzīgu pirmssvētku iepirkšanos. Jūs atradīsiet veselu jūru ar ļoti noderīgām lietām un pilnībā atrisināsiet jautājumu par dāvanu izvēli tuviniekiem. Neatkarīgi no tā, šodien neveiksies darba jautājumos. Būsiet ļoti vīlušies uzzinot jaunumus, ka jūsu projekts uz kādu laiku ir atlikts. Lai arī būsiet ļoti vīlies, paslēpsiet savu stresu zem pilnīgas vienaldzības maskas.

Dvīņi

Šodien jābūt uzmanīgiem ar naudu. Ja jūs atļausiet sev lieki tērēties, jums un jūsu ģimenei būs jāsagaida Jaunais gads ar ierobežotu budžetu. Tāpat turies pa gabalu no nogurdinoša fiziskā darba. Rūpējies par sevi, un tad ilgi gaidīto brīvdienu priekšvakarā jums nebūs jāņem slimības lapa. Lai pasargātu savu ķermeni no pārliekas izsmelšanas, neaizmirstiet mainīt darbu un atpūtu.

Vēzis

Šodien jutīsies nomākts un vientuļš. Tev apkārt būs daudz cilvēku, taču neviens no viņiem nespēs sarunāties ar jums par visvairāk uztraucošo jautājumu. Ja līdz vakaram neatradīsiet atbilstošu pavadoni, noteikti sazinieties ar psihologu, kamēr jūsu emocionālās problēmas nav sasniegušas bīstamus apmērus. Jūs varat palīdzēt sev, lasot kādas psiholoģijas grāmatas.

Lauva 

Šodien būsiet nežēlīgs pret citiem. Jūsu egoisms tiks attaisnots, jo jūs nevēlaties zaudēt savu prēmiju, un tev ir jāpabeidz savi darbi pirms palīdzi citiem. Bet mīlestības sfērā nevajadzētu rīkoties augstprātīgi un savtīgi. Jūsu partneris būs ļoti aizvainots, ja jūs pavadīsiet visu vakaru, runājot tikai par sevi, ignorējot viņa sasniegumus.

Jaunava

Šodien jums ir jābūt objektīvam, kļūstot par tiesnesi kāda cita konfliktā. Cilvēki, kuri lūdz jūs atrisināt ilgstošu strīdu, cerēs uz jūsu lojalitāti, kas nozīmē, ka jums nevajadzētu izmantot situāciju personīgam labumam. Pat ja jūs nonāksiet pret kādu no konfliktējošajām pusēm, nenolaidieties pārāk zemu, lai vēlāk nebūtu jānožēlo. Mēģiniet būt taisnīgākais no visiem tiesnešiem, risinot šo strīdu.

Svari

Šodien dramatiski mainīsiet savus tūlītējos plānus. Jūs pārtrauksiet domāt par to, kā iespējami ātrāk uzvarēt karjeras Olimpiskajās spēlēs, un jūsu šīsdienas pirmais uzdevums būs mēģinājums atjaunot harmoniju jūsu personīgajā dzīvē. Nav izslēgts, ka pavadīsiet vairāk laika kopā ar mīļoto, ziedojot tam savu personīgo laiku. Šīs neplānotās brīvdienas izrādīsies patīkamas un tajā pašā laikā produktīvas (jūs atbrīvosities no problēmām, kas radījušas visas pretrunas).

Skorpions

Skorpioni lielāko daļu dienas pavadīs, mēģinot uzlabot savu veselību. Agri no rīta jūs sastapsieties ar briesmām, bet jūs tomēr aiziesiet uz darbu. Spēcīgs pretsāpju līdzeklis kādu laiku uzlabos jūsu veselību, taču tas nenozīmē, ka jums nekavējoties jāpārtrauc domāt par problēmu. Jums vienkārši nepieciešama rūpīga medicīniskā pārbaude, lai noskaidrotu, kādi iemesli ir atņēmuši jums spēkus un kā jūs varat ātri novērst šos cēloņus.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru