Dienas horoskops 13.12.2017.

Strēlnieks

Šajā dienā jums ir jāieklausās kāda vecāka radinieka ieteikumos. Ja šī persona atsakās finansiāli atbalstīt jūsu jauno projektu, atsaucoties uz tā absurdumu un pretrunīgumu, neaizskariet, bet mēģiniet analizēt viņa viedokli. Varbūt jūsu radiniekam ir pilnīga taisnība, un jūs neko nepierādīsit, paliekot pie savas idejas.

Mežāzis

Šodien būs jāizrāda kāds augstāks diplomātijas līmenis. Jums būs jāsazinās ar cilvēkiem, kuri var sašust par jebkādu neuzmanīgi izteiktu vārdu. Lai sasniegtu šī dialoga galveno mērķi, kādu laiku aizmirstiet par savu dabisko taisnīgumu. Neaizmirstiet, ja jūs pārliecināsiet savus klientus, ka jums ir taisnība, tas garantēs jums lielu balvu, kas būs ļoti piemērota svētku priekšvakaram.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri būs ļoti ieinteresēti par kādu no saviem kolēģiem. Jūs pēkšņi sāksiet domāt par to, kāpēc jūs neesat ievērojis daudzos šī cilvēka nopelnus agrāk? Ja esat viens, iespējams, ka šodienas mērķis būs kļūt par šīs personas otro pusīti. Ja jums jau ir pastāvīgs partneris, jums vajadzēs aizmirst par savu aizraušanos un turpināt sazināties ar viņu tikai draudzīgā līmenī.

Zivis

Piedzīvosiet nepatīkamu incidentu. Tas notiks dienas laikā, kamēr strādāsiet. Vērojot kā jūsu vadītājs kritizē vienu no jūsu kolēģiem, kurš nav pieļāvis lielu kļūdu, jūs būsiet sašutuši. Tajā pašā laikā jūs izvēlēsieties klusēt, necenšoties aizsargāt apspiestā tiesības (jūs pieņemsit lēmumu, izsverot visus riskus, ko šis mēģinājums aizsargāt ietver).

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru