Dienas horoskops 14.12.2017.

Auns

Šodien jums ir paredzēts izbaudīt daudz prieka. Jūs uzzināsiet, ka drīz jūs negaidīti apmeklēs kāds jums ļoti mīļš cilvēks. Cenšoties būt tik sagatavojies šim apmeklējumam, cik vien spējat, jūs tūlīt pēc darba steigsieties mājās un veiksiet uzkopšanu. Kad viesis kāps pāri slieksnim, jūsu māja spīdēs no tīrības un komforta. Tomēr draugs, kuru jūs neesat redzējis vairākus gadus, nepievērsīs tam uzmanību (viņam būs daudz svarīgāk sazināties ar tevi).

Vērsis

Šo dienu pavadīsiet optimistiskā noskaņojumā. Jūs priecīgs pārņemsiet sarežģītu projektu, kuru visi pārējie kolēģi atteikušies uzņemties. Un kā drīz izrādīsies, jūs nepaliksiet zaudētājos. Kad šis uzdevums būs gatavs, jūsu priekšniecība tevi uzslavēs visas komandas klātbūtnē un paziņos, ka tagad būsiet viņa vietnieks. Kolēģi nekavējoties sāks baumot jums aiz muguras, cenšoties atrast kaut ko nelāgu visās notiekošajās lietās.

Dvīņi

Sapņosiet par ceļojumu uz kādu attālu vietu. Jūs esat noguris no ikdienas rutīnas, un jums tuvojas kāds depresīvs garastāvoklis. Lai nekļūtu par depresijas upuri, pastāvīgi noskaņojiet sevi pozitīvai domāšanai un neļaujiet sūdzībām kļūt par jūsu dzīves daļu. Jūs varat viegli to uzvarēt, ja pavadīsiet vakaru maksimāli vieglā un daudzveidīgā veidā.

Vēzis

Šodien ir jāsāk izvēlēties dāvanas svētkiem saviem dārgākajiem un tuvākajiem cilvēkiem. Jūs varat viegli atrisināt šo problēmu, ja meklēsiet internetā un izvairīsieties no visām idejām, kuras jau esat izmantojis. Neaizmirstiet, ka radinieki gaida zināmas uzmanības un mīlestības pazīmes, kas nozīmē, ka, izvēloties dāvanu, nauda nav galvenā. Jūs varat izvēlēties arī lētus nieciņus. Vienkārši pārliecinieties, ka tie ir diezgan oriģināli un labi atbilst saņēmēja personībai.

Lauva 

Šodiena būs monotona un garlaicīga. Jūs pabeigsiet kādu apjomīgu darbu un atlikušo dienu pavadīsiet vērojot, kā jūsu kolēģi dara to pašu. Vakarā, kad pulcēsiet sev apkārt radiniekus, visas sarunas būs par un ap slodzi un darbu daudzumu. Jums būs prieks, ka šis jautājums jums vairs nav aktuāls, un jūs būsiet pateicīgs, ka jūs iepriekš esat atrisinājis visas ar jūsu darbu saistītas problēmas.

Jaunava

Jaunavai rūpīgi jāizvērtē katrs ķermeņa nosūtītais signāls. Pat nelielas sāpes, kas jums rodas dienas laikā, vajadzētu iedvesmot jūs konsultēties ar ārstu. Ja jūs ignorēsiet šo padomu, pastāv milzīgs risks, ka jūs galu galā var smagi saslimt tieši Ziemassvētku vai Jaungada priekšvakarā. Lūdzu, pasaudzējiet sevi, jo tas ir ļoti bīstams arī jūsu ķermenim.

Svari

Šodien saņemsi ļoti labas ziņas. Jums būs prieks uzzināt, ka jūsu vadība novērtē jūsu profesionalitāti un ir izlēmusi piedāvāt jums paaugstināt algu vai paaugstinājumu amatā. Dzirdot šīs ziņas, visi jūsu kolēģi sirsnīgi apsveiks tevi. Bet daži no apsveikumiem nebūs īsti patiesi. Jums ir jābūt ļoti uzmanīgiem pret šiem cilvēkiem.

Skorpions

Skorpioni varēs demonstrēt savu zināšanu līmeni. Tas notiks kādā kultūras pasākumā. Jūs viegli pievienosieties kādai sarunai, kas saistīta ar tēlotājmākslas apspriešanu, un galu galā iespaidosiet ļoti jauku cilvēku. Ja jums nav pastāvīga partnera, var gadīties, ka šī burvīgā persona iekaros jūsu simpātijas, un jūs nekavējoties sāksiet viņam tuvināties.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru