Dienas horoskops 14.12.2017.

Strēlnieks 

Šodien jums jāsāk pašmācība. Tikai ievērojami paplašinot savu redzesloku, jūs varēsiet iekarot tās personas uzmanību, kuru vēlaties saukt par savu mīļoto. Tajā pašā laikā ir svarīgi neaizmirst, ka augstam garīgumam un bagātam intelektam jābūt apvienotam ar labi izkoptu izskatu un reālu pašnovērtējumu (neļaujieties narcismam vai paškritikai saziņā ar savu simpātiju).

Mežāzis

Šo dienu pavadīsiet tā, it kā ziemas brīvdienas jau ir sākušās Atrodoties darbā, jūs saņemsiet kāda drauga ielūgumu apmeklēt viņa organizēto ballīti. Jūs ar prieku piekritīsiet, un pēc darba jūs dosieties nevis mājās, bet izklaidēties. Šī ballīte būs visai skaļa un jautra, un jūs atgriezīsieties mājās vēlu pēc pusnakts. Jūsu partneris vēlēsies nopietni parunāt, lai noskaidrotu, ko jūs darījāt.

Ūdensvīrs

Lauzīsiet kādam tuviniekam sniegto solījumu. Jūs ievērosiet, ka persona, kurai jūs apsolījāt palīdzēt, neko nedara, lai pārvarētu savas grūtības. Jūs jutīsieties aizskart, jo sapratīsiet, ka šī nav pirmā reize, kad šī persona mēģina uzspiest jums savas problēmas. Viņam vajadzētu dzirdēt no tevis stingru “nē” un vienreiz saprast, ka jūs nebūsiet viņa glābšanas veste.

Zivis

Šodien Zivis pildīs savus pienākumus ar zināmu jaunradi. Jūs būsiet tik ģeniāls veicot kādu ļoti ierastu uzdevumu, ka jūsu vadītājs jūs pilnībā iepriecinās. Šajā ceturtdienā nenotiks citas nozīmīgas uzvaras, ko jūs varētu izkrāsot ar savu ārprātīgo radošumu. Diemžēl jūsu partneris nenovērtēs jūsu drosmīgo eksperimentu (vismaz šo vienu). Viņš dusmosies uz tevi un sauks tevi par neticami neparedzamu.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru