Dienas horoskops 17.10.2017.

Auns

Jauns sākums būtu ļoti vajadzīgs, bet jūs tuvākajā laikā nespēsiet izvairīties no pagātnes. Pieņemot vairākus nesavtīgus lēmumus, varēsiet sākt no baltas lapas. Dzeltenai krāsai šodien ir īpašs spēks.

Vērsis

Dzīve ir pārāk svarīga, lai tik nopietni visu uztvertu. Dodies uz priekšu un tu redzēsi, ka tava pieredze liks tev arvien mazāk un mazāk vilties. Izvairieties no īstermiņa ieguvumiem uz jūsu ilgtermiņa mērķu rēķina. Atrodiet kaut ko jaunu, kas var atjaunot jūsu emocionālo labsajūtu. Kāds sniegs negaidītu vērtīgu padomu.

Dvīņi

Jūs esat spēlējuši mazliet netīri, jo jūs domājat, ka tas ir līdzvērtīgi spēles laukam. Ir pienācis laiks būt nopietnam un pieņemt savu lomu pašreizējā situācijā. Dīvains tālruņa zvans var aizvilināt jūs neparedzētā virzienā. Meklējiet vietu klusām pārdomām. Jūsu spēka garšviela šodien ir ingvers. Izmantojiet to, lai koncentrētu daļu savas emocionālās enerģijas.

Vēzis

Tik ļoti daudz vienā dienā, un kādā brīdī jums ir nepieciešams pārtraukums. Izkustiniet gan savu prātu, gan savu ķermeni. Šodien ir lieliska diena, lai atbrīvotos no aizvainojuma, kas piesārņo jūsu domāšanu. Kāda slavenība izteiks kaut ko tādu, kas rezonē ar tavu pašreizējo situāciju. Negaidiet uz to zvanu, kuru jūs gaidījāt. Tas notiks, kad tam jānotiek.

Lauva 

Uzsākt pašam savu biznesu šobrīd nav lieliska ideja. Vislabāk izcelties tur, kur jūs atrodaties pašlaik. Negaidītas iespējas atklāj sevi vecās vietās. Veltiet laiku, lai iztīrītu savu pagātnes vraku. Tīra lapa dos jums vairāk vietas, lai rakstītu nākamo jūsu stāsta nodaļu.

Jaunava

Tev šobrīd vēl pietrūkst informācijas, lai pieņemtu nozīmīgu lēmumu. Pavadiet vairāk laika, vācot informāciju, pirms veicat šo lielo lēcienu. Jūs veicat pareizo izvēli, meklējot jaunas iespējas. Neignorējiet to, ko vēlaties ilgtermiņā. Jums var būt nepieciešams atlikt kādu īstermiņa laimi.

Svari

Jūs esat ambiciozi un mērķtiecīgi. Šīs ir iezīmes, kas pēdējā laikā tev nākušas par labu. Veiciniet attiecības ar cilvēkiem, kuri var kļūt par jūsu mentoriem nākotnē. Pārstrukturējiet savu darba kārtību, lai pieļautu jaunu potenciāli romantisku piedzīvojumu. Apgūstiet jaunu sporta veidu, un jūs būsiet pārsteigts, ka atklāsiet jaunu talantu.

Skorpions

Šodien var gadīties daži, bet ļoti kaitinoši notikumi. Ņemiet biežus pārtraukumus, lai atgūtu elpu. Jauns produkts piepildīs vajadzību pārsteidzoši negaidītā veidā. Skaitlim deviņi būs spēcīga ietekme. Nav labs laiks ceļojuma plānošanai.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru