Dienas horoskops 17.10.2017.

Strēlnieks

Jūs esat uzturējies vienā vietā pārāk ilgi. Laiks piecelties un doties tālāk. Izvēlieties jaunus vingrinājumus, padomājiet par jaunas mājas atrašanu, apmeklējiet parku un baudīt strauju pastaigu. Nekas nevar apturēt jūs, kad jūs uzņemat savu kustības ātrumu. Meklējiet iespēju iekļaut sarkano šodienas apģērbā. Tā ir jūsu spēka krāsa.

Mežāzis

Izjūti prieku par solījumiem karjeras pārmaiņās. Dziesmai no jūsu pagātnes ir liela nozīme jūsu pašreizējā dzīvē. Piedāvājiet kādam otru iespēju izdarīt lietas pareizi. Sliktākais no sliktākā ir tev aiz muguras. Šodien ir laba diena, kad uzvilkt kaut ko zilu, un atteikties no kāda slikta paraduma.

Ūdensvīrs

Radi pats savas iespējas. Fortūna ir tavā pusē! Sekmējiet saziņu starp diviem citiem cilvēkiem, kam ir nepieciešamas jūsu starpniecības prasmes. Pārbaudiet savu pastu, tur ir kāds svarīgs solījums. Neļaujieties tam, pirms visu neesat kritiski apdomājis.

Zivis

Zivis, neignorējiet kāda tuvumā esoša cilvēka iejaukšanos. Viņu motivācija nav jūsu interesēs. Jūs esat bijis vairāk nekā pacietīgs darbā, bet jums vajadzēs turpināt skaitīt līdz desmit nedaudz ilgāk. Kāpēc jūs esat gatavs atteikties no savām personīgajām vajadzībām?

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru