Dienas horoskops 17.11.2017.

Auns

Šodien var rasties vēlme tikt skaidrībā ar jebkādiem jautājumiem, kas jums rodas jūsu ciešajās attiecībās. Tā vietā, lai konfrontētu, mēģiniet izvairīties no konfliktiem, atklāti un skaidri norādot savas vajadzības, un lūdzot savam partnerim darīt to pašu. Tad jūs varēsiet atrast kompromisu, kas ļaus jums abiem saglabāt jūsu individuālās stiprās puses.

Vērsis

Šodien ir pozitīva diena attiecībām. Ja esat attiecībās, jūs un jūsu partneris varat sajust sevišķi ciešas saites, tādēļ izbaudiet mīlestību starp jums. Ja jums nav attiecību, šodien citus piesaista jūsu jutekliskums, tāpēc atrodiet laiku, lai darītu to, kas jums patīk, un jūs vienkārši atradīsiet radniecīgu dvēseli.

Dvīņi

Kaut arī tā var nebūt jūsu mīļākā lieta, šodien ir laba diena, lai jūsu enerģija tiktu tērēta ikdienas uzdevumos. Jūs, visticamāk, jutīsieties mērķtiecīgāks nekā parasti, tāpēc izmantojiet savu enerģiju. Izmēģiniet kādu jogu vai citu metodi, lai izprastu prātu un ķermeni.

Vēzis

Iespējams, ka šodien jūs esat pozitīvi noskaņots, baudot kādu laiku kopā ar mīļajiem un varbūt arī satiekoties ar jauniem cilvēkiem. Ja jūs esat romantisku attiecību meklējumos, šodien ir laba diena, lai pie tā piestrādātu, jo citus piesaistīs jūsu jutekliskums un iztēle. Jūs varat izvēlēties palikt savā komforta zonā, vai izrauties no tās un veikt ievērojamus jaunus savienojumus.

Lauva 

Jūs varat atklāt, ka uzturēšanās mājās dod vairāk labuma, nekā jūs šodien sagaidāt. Pavadiet kādu laiku vienatnē un iepazīstiet savas dziļākās emocijas, un jūs varat atklāt dziļas radošās spējas, kas var uzturēt ilgtermiņa projektus un mērķus. Ļaujiet sev domāt lielas domas un godināt savas ekspansīvās emocijas, jo tās var vienkārši iedvesmot.

Jaunava 

Šodien būsi savos augstumos, jutīsies sakoncentrējies un spējīgs realizēt savus plānus. Jums ir iekšēja uguns, kas uztur visas jūsu pūles, tāpēc plānojiet un organizējiet, un viss ir iespējams! Mācīšanās un darbs ar tuviem draugiem vai ģimenes locekļiem var būt darba kārtībā.

Svari

Šodien jūs varat atrast radošu līdzsvaru starp reaģēšanu uz citu cilvēku vajadzībām un darbu pie saviem projektiem un mērķiem. Iespējams, jūs skaidri un pārliecinoši saprotaties ar citiem, spējat atrast kompromisu, bet arī uzņemties vadību. Jums šī ir ļoti produktīva diena!

Skorpions

Šodien jūs varat sajusties daudz sabiedriskāks, nekā parasti, baudot saikni ar līdzīgi domājošām dvēselēm. Var būt dziļa un jēgpilna saikne ar kādu īpašu personu, kuru piesaista jūsu harizma. Mēģiniet paļauties uz to, kas notiek, nevis uz slēptu programmu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru