Dienas horoskops 17.11.2017.

Strēlnieks

Šodien ir laba diena, kad domāt par savu garīgo ceļu, neatkarīgi no tā, vai jūs sekojat kādai konkrētai tradīcijai. Jūsu domas par to, kas piešķir jūsu dzīvei jēgu, var paplašināties, kā arī iegūt struktūras izjūtu, kas palīdz skaidri noteikt jūsu ceļu. Lai gan nav gluži īstais brīdis, lai plānus īstenotu, jūs, visticamāk, būsiet gatavi savam nākamajam piedzīvojumam!

Mežāzis

Šodien tiek radītas pārmaiņas un izaugsmes iespējas, daļa no ceļa, kuru jūs, iespējams, jau kādu laiku esat gājis. Jūs varat uzzināt, ka jūsu dzīves centieni mainās, varbūt pārsniedzot materiālās drošības vai sociālā statusa vēlmi pēc kaut kā daudz nozīmīgāka. Saskaroties ar jūsu bailēm un pārvarot tās, varat atjaunot iekšējo spēku.

Ūdensvīrs

Šodien jūs, iespējams, vēlēsieties palikt savā komforta zonā, it īpaši, ja tas attiecas uz jūsu karjeru. Bet ir laba diena, lai uzņemtos risku un ļautu sev spīdēt, lai parādītu pasaulei to, pie kā esat strādājis un kāpēc tas ir svarīgi. Tas var novest pie dažām jaunām iespējām, kas var būt liktenīgas un novest jūs pie pilnīgi jauna ceļa.

Zivis

Šodien var rasties kārdinājums iegrimt garīgajos slāņos un filozofiskajos spriedumos. Nedari to bezmērķīgi, bet meklē dziedināšanu vai dziļāku saikni. Tik ilgi, kamēr jūs apzināties, ka maldāties pagātnes ilūzijās un meklējat patiesību, tas var palīdzēt jums piekļūt savām dziļākajām emocijām, atjaunojot savu radošumu un iztēli.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru