Dienas horoskops 18.08.2017.

Strēlnieks

Godīgums ir labākais veids, kā meklēt nākotni. Centieties uzreiz neuzņemties pārāk daudz. Jums patiešām jāpajautā sev: “Cik veselīgi tas viss man ir?” Ja jūsu atbilde ir godīgs “jā”, kaut kas no šīs enerģijas runā par pārpilnību. Šajā laikā jums, iespējams, būs jāpielāgo savas vērtības, pat ja tās šķita tik veselīgas un spēcīgas dažas nedēļas atpakaļ.

Mežāzis

Jūs esat romantiskā fāzē. Karjera un radošums virmo tavā dzīvē. Ja jūs domājat par ģimenes paplašināšanu, šis ir īstais laiks to izdarīt. Tu esi neticami “auglīgs” tieši tagad. Jūs varat pieņemt izaicinājumu, sākt uzņēmējdarbību vai veidot aliansi. Jums tam visam pietiks spēka.

Ūdensvīrs

Daudz ko darīt un tik maz laika. Tev liksies, ka desmit dienas jāiespēj vienā. Atcerieties paēst! Ir daudz iemeslu, lai novērtētu šīs plūsmas virzību caur jūsu dzīvi. Iespējams, tev ir pārāk daudz iespēju vai arī nāksies atteikties no svarīgākās sastāvdaļas tavā dzīvē. Tas noveda tevi līdz šim, vai aiznesīs arī tālāk? Tas ir atkarīgs no jums. Dzeltens ir jūsu spēka krāsa.

Zivis

Pavēro, kas notiek ap tevi. Pirms galīgā lēmuma pieņemšanas var būt nepieciešams noskaidrot kādu svarīgu informāciju vai veikt kādu pētījumu. Tu nekad nezini, ko vari satikt, un tas var būt tepat ap stūri. Šajā laikā var rasties mīlas dēka. Paliec godīgs!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru