Dienas horoskops 18.12.2017.

Auns

Jums ir jāatceras kādu cilvēku no tālās pagātnes. Tas ir kāds no kolēģiem, kurš pirms diviem gadiem ir mainījis darba vietu un pēc tam ieguvis labu darbu. Sazinieties ar viņu, lai uzzinātu, kā viņam klājies un ko viņš tagad dara. Balstoties uz viņa padomiem, jūs atskārtīsiet virkni starpposmu, kas jums ir jāsasniedz. Visi šie pagrieziena punkti tiks balstīti uz dažām izmaiņām, kas jums jāuzsāk, neko neatliekot.

Vērsis

Vērsis pavadīs pirmdienu ļoti relaksēti. Jūsu darbā nebūs problēmu, un jums būs pietiekami daudz laika, lai varētu tērzēt kādā no sociālajiem tīkliem vai sarunāties ar kolēģiem. Šīs dienas otrā puse būs daudz intensīvāka. Jūs nesatiksiet ar kādu no saviem radiniekiem, un var rasties nopietns konflikts. Centieties pēc iespējas ātrāk izbeigt šo konfliktu un nebaidieties atzīt, ka esat kļūdījies.

Dvīņi

Šodien pieņemsiet vienu no svarīgākajiem lēmumiem savā dzīvē. Visticamāk, runa ir par turpmāko likteni, kas saistīts ar jūsu mīlestības dzīvi. Jūs stingri nolemsiet izbeigt kādas nelaimīgas attiecības, par ko jūs nekavējoties paziņosiet savam partnerim. Viņš cienīgi uzklausīs jūsu nostāju, mierīgi pieņems to un atstās jūsu dzīvi nekavējoties. Jūs nevarat palikt draugi visu smago jūtu dēļ, kas uzkrājušās jūsu attiecību laikā.

Vēzis

Šodien saņemsiet ļoti patīkamas ziņas. Agri no rīta vadītājs, kuru visi uzņēmumā ienīduši, paziņos, ka viņš atstāj savu amatu. Visi jūsu kolēģi izliksies ka šīs ziņas viņus skumdina. Tomēr, tiklīdz boss aizvērs sava biroja durvis, neviens nevarēs noslēpt savu prieku, un tas novērsīs visus no darba. Esi modrs, tavs priekšnieks joprojām ir savā vietā un var atņemt tavu prēmiju.

Lauva 

Būs grūti pārslēgties no brīvdienām uz aizņemtu darba dienu. Slodze darbā, kas kādu laiku gaidīja jūs, pasliktina situāciju, jo jums nebūs pietiekamas jaudas, lai kaut ko padarītu. Profesionālisms joprojām dominēs pār jūsu slinkumu, un jums veiksies jūsu darbā. Bet, esot ārkārtīgi noguris, jūs vēlāk vakarā varat izgāzt savas dusmas pār mājiniekiem.

Jaunava

Šodien neticēsiet neviena vārdiem. Jūs domājat, ka daži padomi nav balstīti uz tīri labu nodomu, bet gan uz vēlmi kaitēt jums. Jūs nekad nezināt, vai tā ir taisnība vai nē. Bet viss var beigties ar to, ka būsiet nežēlīgs pret personu, kura vēlējās tev palīdzēt. Tā varat iegūt sev ienaidnieku uz mūžu!

Svari

Šodien iegādāsies daudz dāvanu bērniem. Jūs atradīsiet veikalu, kurā pārdos daudzas dažādas rotaļlietas. Pats aizrausies spēlējoties ar tām, ka aizmirsīsiet jautājuma finansiālo pusi. Tā rezultātā jūs gandrīz iztērēsiet ģimenes budžetu. Bet, kā gan tu droši zināsi, ko pasniegt visiem saviem tuvajiem bērniem.

Skorpions

Skorpioniem nevajadzētu aizmirst par korporatīvo ētiku. Pat ja jums nepatīk kāds no jūsu kolēģiem, jums nav morālas tiesības izteikties par šo nostāju. Izturieties kā patiess profesionālis, kurš neuztraucas par komandas līdzinieku identitāti. Turklāt, kolektīvā darba procesā jūs sapratīsiet, cik dziļi esi kļūdījies par šo kolēģi (viņš būs ļoti burvīgs cilvēks ar patīkamu attieksmi).

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru