Dienas horoskops 18.12.2017.

Strēlnieks

Šī pirmdiena Strēlniekam radīs daudz problēmu. Visticamāk, runa ir par problēmu, kas saistīta ar jūsu darbu vai nelielas sadzīves tehnikas sabojāšanos. Jūs esat garīgi pietiekami spēcīgs, lai mierīgi pieņemtu katru nomācošo incidentu, un jūsu emocionālais līdzsvars netiks izjaukts. Jūs pat varat sniegt morālu palīdzību vienam no jūsu kolēģiem, kura problēmas izskatās tik mazas, salīdzinājumā ar jūsējām.

Mežāzis

Jūs gaida liela veiksme. Jūs varat laimēt loterijā, saņemt noslēpumainu naudas pārskaitījumu no nezināma sūtītāja vai kaut kā iegūt diezgan lielu naudas summu. Jums vajadzētu tērēt šo naudu tikai sev. Tomēr neaizmirsti iegādāties arī kādu pieticīgu dāvanu savai otrai pusītei, lai viņa nevarētu vainot jūs par pārlieku savtīgumu.

Ūdensvīrs

Jutīsies greizsirdīgs par kāda tuvinieka sasniegumiem. Tevi kaitinās tas, ka šī persona varēja iegūt kādu luksus priekšmetu nevis pateicoties smagam darbam, bet gan, pateicoties kāda finansiālajai palīdzībai. Apzinoties, ka jums nav tādas palīdzības, jūs sāksiet žēloties. Bet mēģiniet saglabāt savu garu, citādi jūs varat iegrūst sevi depresijā.

Zivis

Zivis piedzīvos vajadzību pēc draudzīgas palīdzības. Bet jūs nevarat vienkārši lūgt to savam senam draugam. Atcerieties, ka jūs nesen viņu nopietni aizvainojāt. Tas būs diezgan grūti ar viņu atkal izlīgt. Tas, kas noticis, sniegs jums labu mācību, un jums būs jāatzīst, ka jūs nedrīkstat aizskart tuvu cilvēku jūtas. Jums vajadzētu arī pārtraukt būt tādam egoistiskam cilvēkam.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru