Dienas horoskops 21.08.2017.

Strēlnieks

Tava griba ir atvedusi tevi šeit. Ļauj sev augt, lai kas arī nāktu. Tu esi izdzīvotājs daudzās situācijās. Tu agrāk esi varējis izbēgt no kaut kā, bet tagad ir laiks virzīties tālāk. Pieņem šo izaicinājumu ar drosu sirdi.

Mežāzis

Stingrībai nav vietas, ja vēlies strādāt ar citiem. Tev šajā laikā ir jānovērtē iekšējā autoritāte. Vai arī iemācies vadīt maigi. Pašnosodījums nav labs jūsu veselībai. Sienas, kas veidojušas tavu emocionālo torni, nesen sašķobījušās. Laiks pārmaiņām. Šoreiz ar stabilāku risinājumu un sirds skaidrību!

Ūdensvīrs

Kā jūs zināt, neziņa nav svētlaime! Jūs esat galvenais cīnītājs, galvenais humānais un galvenais liecinieks daudzos veidos daudzām sociālajām situācijām savā dzīvē. Jūs sniedzat citiem atbalstu, un jūs sniedzat vairāk nekā jūs bieži saņemat. Šodien ir lieliska diena, lai koncentrētos un strādātu grupā, kas dod jums iespēju sasniegt vislielākos panākumus. Izmantojiet savu spēku un sniedz savu sirds gudrību!

Zivis

Vari izjust likteņa izaicinājumu. Tu var izaugt un emocionāli atvērties visās savas dzīves pozīcijās. Ir grūti precīzi noteikt, kur koncentrēt savu enerģiju. Vienīgā patiesība ir tāda, ka jūs sākat redzēt realitātes modeļus. Jūs esat poētisks tiesnesis, un jūs radāt māksliniecisku saikni ar sapņotāju sirdi!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru