Dienas horoskops 21.09.2017.

Auns

Šodien izjutīsi dāsnumu pret savu laiku. Iespējams, ka kāds nesen lūdzis jums padomu vai arī jums ir zināms, ka viņi meklē tevi. Jūs gūsit labumu, daloties zināšanās ar šo personu un dodot viņiem ieskatu jūsu veiksmes stāstā. Vislielākā dāvana ir cilvēku saikne!

Vērsis

Jums var būt kādas grūtības pieņemt mīļotā cilvēka darbības. Šī persona, iespējams, ir izdarījusi kaut ko tādu, ko jūs vienkārši nevarat pieņemt, un jūs nezināt, kā rīkoties. Mēģiniet atrast vidusceļu. Tā nav laba ideja ļaut jūsu attiecībām ciest viedokļu atšķirības dēļ.

Dvīņi

Vari atklāt, ka šodien ir lieliska diena, lai maksātu uz priekšu. Merkūrs ir jūsu 6. Kalpošanas un veselības namā, kas sniedz jums bagātīgu enerģiju. Padomājiet par nelieliem soļiem, ko varat veikt, lai padarītu kāda cita dzīvi labāku. Labas gribas izplatīšana palīdzēs nostiprināt arī jūsu garastāvokli, un jūs varat vienkārši apjaust, ka jūs kādu dienu spēsiet pasauli padarīt labāku!

Vēzis

Kāds ar tevi vēlas dalīties noslēpumā. Viņi jūtas ērti atvērties jums, pateicoties jūsu maigajam un saprotošajam garam. Centieties palikt atklāts un saprotošs, lai cik šokējošas šīs ziņas varētu būt. Jūs esat lieliska šī cilvēka atbalsta sajūta, un jūs redzēsiet, ka jūsu viedoklis viņam ir ārkārtīgi svarīgs.

Lauva 

Šodien var šķist, ka cīnieties ar zaudējumu sajūtu. Kāds nesen atstājis tavu dzīvi, vai varbūt kaut kas vienkārši nav noticis tā, kā cerējāt. Veltiet kādu laiku, lai pārdomātu šī zaudējuma nozīmi un to, ko tas nozīmē jums personīgā līmenī. Mēs visi laiku pa laikam saskaramies ar neveiksmēm – mums ir jāļauj tam stiprināt spēku!

Jaunava

Šodien varat kļūt mazliet greizsirdīgs. Šķiet, ka kāds tev pazīstams iegūst visu, ko vēlas, nepieliekot ļoti daudz pūļu. Lai arī šīs sajūtas ir ikdienā normālas, mēģiniet iedziļināties nedaudz vairāk. Mēs redzam tikai daļu no stāsta; jums nav ne jausmas, kas notiek aiz šī cilvēka dzīves. Salīdzināšana tikai apslāpēs tevis paša prieku.

Svari

Šodien tiksiet iedrošināts ieraudzīt sevi jaunā gaismā. Mēness ir jūsu pirmajā Paša namā, radot lielu intuitīvo enerģiju. Iespējams, esat uzskatījis, ka neesat pietiekami labs kādā jomā maldīgu priekšstatu dēļ. Šodien ir lieliska diena, lai sniegtu sev vēl vienu iespēju! Jūs varat pārsteigt sevi un palielināt ticību sev!

Skorpions

Tavā dzīvē ir kāds, kuru tu esi mēģinājis izprast. Jums patīk analizēt cilvēkus un sevi uzskatīt par lielisku cilvēku pazinēju. Bet kāds jauns cilvēks tavā dzīvē tevi mazliet izsitīs no sliedēm. Pavadiet kādu laiku ar šo cilvēku aci pret aci, lai mēģinātu viņu izprast. Jūs varat atklāt, ka viņš ir diezgan interesants; un viņš pat var piedāvāt jums kādu iedvesmu jaunai dzīves perspektīvai!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru