Dienas horoskops 21.09.2017.

Strēlnieks 

Šodien vari sajusties mazliet traki. Saistības pēdējā laikā ir noturējušas jūs tuvu mājām, apslāpējot jebkuru mudinājumu izrauties un doties apskatīt pasauli. Saturies, drīz tiksi atalgots par savu atbildību ar ļoti nepieciešamo atvaļinājumu. Izbaudiet savu brīvību, kad tā pienāks- jūs, protams, esat to pelnījuši!

Mežāzis

Mežāzis, jūs esat ļoti ieinteresēts kādā darba projektā. Tas ir kaut kas, iekš kā jūs esat izlicis savu sirdi un dvēseli, un tas patērējis daudz laika. Lepojieties ar savu darbu, bet neļaujiet citām dzīves jomām palikt malā. Jums ir daudz cilvēku jūsu personīgajā dzīvē, kas ļoti rūpējas par tevi! Protams, viņi ilgojas pēc kāda ļoti vajadzīgā kvalitatīvā laika ar jums.

Ūdensvīrs

Konflikts ar noteiktu cilvēku jūsu dzīvē var likties neizbēgams. Šī persona nereti uzsprāgst savās dusmās, un jūs bieži nonākat krustugunīs. Neuztveriet viņa rīcību personīgi. Tā vietā izmantojiet savu vēso pieeju, lai palīdzētu tiem nomierināties. Viņi to nespēj izteikt, bet viņiem pavisam noteikti noderēs izpratne.

Zivis

Zivis, kaut kas ir nomācis jūsu prātu. Tas ir kas tāds, kas izraisījis jums mazliet diskomfortu, bet jūs nevēlaties to atrisināt, baidoties, ka tas varētu izraisīt cīņu. Nav nekā, ko jūs ienīstat vairāk kā konfliktus! Paturiet prātā, ka ir tādi taktiskie veidi, kā jūs varat atrisināt problēmu, neradot spriedzi. Ja jūs pieiesiet jebkurai situācijai ar mazu empātiju, būsiet ceļā uz harmoniju!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru