Dienas horoskops 21.12.2017.

Auns

Jums ieteicams veikt jebkādas darbības, kas jūs uzlādēs ar enerģiju. Šodien jūsu iekšējais potenciāls nebūs augsts, un jo ātrāk jūs to “uzpildīsiet”, jo produktīvāka būs šī diena. Ja jūs esat pieraduši atjaunot spēkus ar pasīvu atpūtu, dariet tā. Galvenais ir tas, ka pēc gulēšanas uz dīvāna, jūs izdarīsiet kaut ko darīt salīdzinoši aktīvu.

Vērsis

Ļoti iespējams, ka jūsu partneris jūs šodien aizvainos. Viņš ignorēs jūsu ierosinājumu atlikt visas pārējās lietas un sākt gatavoties svētkiem. Tikai jūs izpildīsiet šo uzdevumu, kamēr jūsu partneris darīs kaut ko citu. Iespējams, ka visas viņa “steidzamās” lietas būs sēdēšana sociālajos tīklos vai pļāpāšana ar draugiem.

Dvīņi

Šodien paveiksiet kādu nelielu varoņdarbu. Varbūt jūs nodrošināsiet patvērumu klaiņojošam kucēnam, palīdzēsiet kādam uz ielas vai ziedosiet naudu slimam bērnam. Nestaigājiet lielīdamies apkārt un stāstot, ko esat paveicis, jo supervaroņi nelielās. Vakarā neaizmirstiet parādīt labu attieksmi pret saviem ģimenes locekļiem. Pajautājiet, vai kādam no viņiem nav nepieciešama jūsu palīdzība, konsultācijas vai iespēja dalīties savās problēmās.

Vēzis

Šodien tiksiet galā ar sarežģītu jautājumu, kas saistīts ar jūsu ģimenes īpašumu. Persona, kas nesen ir sākusi sūdzēties, atgriezīsies tur, no kurienes viņš nācis (un ne personīgi no jums, bet no autoritatīva eksperta tiesību jomā). Novērsis šo problēmu, jūs nolemsiet rūpēties par sevi un padziļināti gatavoties svētkiem. Šodien jūs atradīsiet apģērbu, kas labi uzsvērs visas jūsu izskata priekšrocības un padarīs jūs par jebkuras ballītes zvaigzni.

Lauva

Šodienu vajadzētu pavadīt, lai atjaunotu kārtību savā darba vietā. Atbrīvojoties no nevajadzīgiem atkritumiem un veco dokumentu kalniem, jūs atbrīvosiet vietu pozitīvai enerģijai. Pirmais brīnums notiks uzreiz. Jūs saņemsiet dāvanu no sena jūsu pretējā dzimuma kolēģa. Turklāt šī persona jums atzīsies, ka vēlas būt jūsu oficiālais partneris.

Jaunava 

Jums būtu jāmēģina citus mazliet biežāk iepriecināt ar mirdzošu smaidu. Aizmirstiet visu, kas ietekmē jūs negatīvi, un ļaujiet sev izbaudīt unikālu brīvdienu atmosfēru. Iegrimšana šajā atmosfērā jūs pārsteigs ar to, ka daļa no jūsu problēmām izgaisīs pašas par sevi. Vissvarīgākais ir tas, ka šodien tiks atrisināts kāds ļoti sarežģīts jautājums, kas saistīts ar jūsu finansēm, un rezultātā vari iegūt kādu kaudzīti ar naudu.

Svari

Svari centīsies atriebties kādam nežēlīgam cilvēkam. Tas ir par jūsu kolēģi, kurš reiz mēģināja nozagt jūsu vietu. Jūs nepalaidīsiet garām iespēju atmaksāt viņu ar to pašu, un jūs nekavējoties izpildīsiet savu atriebības plānu. Jūsu kolēģis spēs aizstāvēt savu profesionālo varu un izvairīties no atlaišanas. Nedomājiet, ka viņš jums piedos šodienas notikumus, un tu nevarēsi sazināties ar viņu it kā nekas nebūtu noticis.

Skorpions

Šodien būsiet diezgan aktīvi. Jūs mēģināsiet noķert visu un visur, un jums tas izdosies to izdarīt. Vakarā jūsu enerģija pazudīs nezināmā virzienā un jūs izlemsiet vakaru pavadīt pasīvi. Jūsu partnerim šī ideja nebūs pa prātam, jo tieši šodien viņš būs izdomājis uzsākt gatavošanos svētkiem vai ieplānojis kaut ko aizraujošu!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru