Dienas horoskops 21.12.2017.

Strēlnieks 

Šodien centīsies atbrīvoties no kādas vecas problēmas. Tas ir par cilvēku, kurš regulāri pārtrauc jūsu ģimenes mieru ar zvaniem un ziņojumiem. Jūs personīgi tiksieties ar viņu, lai izskaidrotu, ka viņam nav ne mazākās iespējas sākt ar jums attiecības. Šī persona izliksies, ka jūs saprot un ir gatava pārtraukt uzmākšanos. Diemžēl, vakarā jūs saņemsit jaunu ziņu no šī bezkaunīgā cilvēka.

Mežāzis

Šodien vadīsi savus kolēģus. Jums būs prieks apzināties, ka jums uzticēts kontrolēt ļoti sarežģītu kolektīvo projektu. Tajā pašā laikā jūsu kolēģi nekavējoties neatzīs jūsu pilnvaras un tādēļ nestrādās tik rūpīgi, kā prasīts. Jums būs jāmeklē veidi, kā iedvesmot šos cilvēkus strādāt vairāk.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs mēdz meklēt garāko un sarežģīto ceļu savu jauno projektu īstenošanai. Jūs kādu iemeslu dēļ nelūdzat palīdzību saviem labākajiem draugiem. Rezultātā jūs nonāksiet aci pret aci ar daudzām lietām, ko cilvēks viens pats fiziski nespēj paveikt. Novērtējot šīs neproduktīvās dienas rezultātus, jums būs jāatzīst, ka viens nav karotājs, bet, lai gūtu uzvaru, jums nepieciešami domubiedri.

Zivis

Šo dienu pavadīsiet ļoti apgrūtinoši un bezjēdzīgi. Jūs visu savu enerģiju iztērēsiet no rīta strīdoties ar savu partneri. Ja tev šajā dienā ieplānotas daudzas lietas, tev, visticamāk, neizdosies. Pastāv tikai viens padoms: vai nu neuzsākt šo smieklīgo skandālu, vai arī cik vien iespējams drīz mēģiniet to pārtraukt (tas palīdzēs atjaunot nervu sistēmu).

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru