Dienas horoskops 26.10.2017.

Auns

Auns, izmantojiet savu dzelzs raksturu, lai piespiestu sevi pieņemt stingru lēmumu – kavēšanās laiks ir beidzies. Tevi vada Marss, un tas nozīmē, ka pēdējā laikā esi sajutis savu spēku. Neļauj tam pārāk sakāpt galvā. Jauna aizraušanās apdraud nesenos panākumus.

Vērsis

Vērsis, ja tu esi satraukts, kāds var saķert jūs aiz ragiem! Jūsu apņēmība pēdējā laikā jums nākusi par labu. Tu esi lojāls un nelokāms, izturīgs pret pārmaiņām. Neļaujiet jūsu stūrgalvīgajam spēkam jūs atturēt no rīcības iespējamās jaunajās attiecībās. Šī ir lieliska diena, kad savā apģērbā iekļaut gaiši zilu krāsu.

Dvīņi

Tu esi runātīgs un sociāls. Tu īpaši priecājies par ideju apmaiņu ar kādu īpašu cilvēku. Lavanda ir jūsu spēka krāsa šodien. Ļaujiet racionālām domām filtrēt to, ko jūs novērojat caur jutekļiem. Ne visi ir patiesi tajā, ko viņi saka un dara. Centieties būt godīgs pret jaunu cilvēku savā dzīvē.

Vēzis

Jūs jūtaties emocionāls, bet jūs varat paļauties uz savu krabja čaulu, lai varētu būt drošībā. Tagad ir laiks virzīties uz priekšu ar dažiem projektiem, kas pēdējā laikā ir apstājušies. Mēness palīdzēs jums koncentrēt savu enerģiju uz problēmu, kas nesen tevi piemeklējusi. Meklējiet iespēju uzlabot attiecības ar vecākiem vai brāļiem.

Lauva 

Saņem savu drosmi, un novirziet to pretī jauniem pūliņiem. Jūs esat spēcīgs līderis, un citi atzīst jūsu autoritāti. Atlaidiet savu tendenci aprobežoties ar tradicionālo un atrodiet novatorisku veidu, kā atrisināt senu problēmu. Šī ir laba diena atgriezties pie iepriekšējās kārtības, ko esat pametuši novārtā.

Jaunava

Jaunava, jūs pēdējā laikā neesat spilgts, bet jūs esat produktīvs. Jūs uzrunās kāds svarīgs cilvēks. Izmanto savu iekšējo mieru, kad sastopies ar jaunu izaicinājumu. Jūs esat izdarījis visu, lai pēdējā laikā nokārtotu visus savus rēķinus laikus, taču tas tuvākajā nākotnē var mainīties. Kāda kāda vēlme uzvarēt par katru cenu var radīt konfliktu ar jums.

Svari

Svari, jūs meklējat līdzsvaru, taču dažkārt neveiksmīgi. Pārsveriet svarus savā labā ar smaida un palīdzīgas rokas palīdzību. Merkūra stāvoklis nāk par labu ātru lēmumu pieņemšanai, jo īpaši, ja to finansiālā ietekme ir minimāla. Kāda žurnāla virsraksts varētu mudināt jūs uz jaunām darbībām.

Skorpions

Tu esi kaislīgs un pieredzējis, un tu vari kļūt nejauks, kad tiec apdraudēts. Cīnies ar atriebīgo dabu un šodien centies vairāk piedot. Atrodiet jaunu izpētes ceļu. Šodien ir piemērota diena, kad uzturēties ūdens tuvumā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru