Dienas horoskops 26.10.2017.

Strēlnieks

Šodien izvairieties no uzmācīgiem tirgotājiem. Jūs esat mazliet neaizsargātāks pret viņu trikiem nekā parasti. Jūsu raksturīgais optimisms tev šodien nāks par labu. Jums ir spēcīga dvēsele, un vecmodīga dvēsele, kas ilgojas pēc laikiem, kad cilvēki bija vairāk godīgi un patiesi. Ziņu virsraksti pēdējā laikā ir padarījuši tevi nestabilu. Jūsu spēka krāsa šodien ir gaiši zaļa.

Mežāzis

Spēcīgais un gudrais Mežāzi, izmanto visas savas dāvanas jaunā izaicinājumā darbā. Romantika aiziet otrajā plānā profesionālas problēmas priekšā, kas prasa visu tavu enerģiju. Noslēpumi apdraud aizkavēt panākumus kādā lietā, kas pēdējā laikā tev patīk. Apgūstiet iespēju iemācīties jaunu lietu – varbūt sporta veidu, kuru jūs nekad iepriekš neesat izmēģinājis?

Ūdensvīrs

Tu esi intelektuāls un uzticīgs, un tāpēc esi nonācis nepatikšanās. Jūs nevarat noliegt savu dabu, bet jūs varat labākā veidā iepazīstināt ar savu viedokli. Turpiniet strādāt pie izaugsmes. Kaut kas jums neļauj pieņemt lēmumu, kuru vēlāk nožēlosiet, ja vien pilnībā tam neticēsiet.

Zivis

Zivis, tu esi māksliniecisks un cilvēcīgs. Jūs atdodat daudz no sevis visam, ko darāt. Pēdējā laikā esi sāpināts, taču tu vari atkāpties. Meklējiet draudzību ar kādu, kas piekrīt jūsu domāšanas stilam. Pie horizonta parādās aizraujoša iespēja.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru