Dienas horoskops 27.09.2017.

Auns

Šodien ir ideāla diena, lai jūsu karjeras plāni stātos spēkā. Mēness ir pārcēlies uz tavu 10. Karjeras namu, radot perfektu galvas un sirds savienošanu. Pašlaik jūsu vēlmes labi saskan ar jūsu mērķiem, un jūs varat iegūt atzinību par jūsu sasniegumiem. Šis ir laiks, lai spīdētu!

Vērsis

Šodien ir lieliska diena, kad paplašināt savu redzesloku. Jūsu darbā vai personīgajā dzīvē ir kāda vēlme, taču bailes jūs ir atturējušas. Neļaujiet tām atņemt kaut ko tādu, kas patiešām uzlabos jūsu dzīvi un padarīs tevi laimīgu. Bailes ir liels pārmaiņu ierosinātājs, un tā ir tikai īslaicīga sajūta; beigās jūs būsiet laimīgāki, ja pieņemsit šo lēmumu!

Dvīņi

Ir pienācis laiks jaunam sākumam. Jūs esat apsvēruši izmaiņas kādā savā dzīves jomā un tagad ir ideāls laiks, lai plānu iekustinātu. Jūsu asprātība un pielāgošanās spēja nodrošinās jums veiksmi neatkarīgi no tā, kur jūs galu galā nonāksit. Veiciet lēcienu – jūs būsiet laimīgi, ka esat to izdarījis!

Vēzis

Vislabāk darīsiet, ja savu enerģiju šodien ieguldīsiet partnerattiecībās. Jūsu mīļotais gūs lielu labumu tieši no jūsu uzmanības, un jūs jutīsities droši, zinot, ka jūsu attiecības ir spēcīgas. Izbaudiet šo savstarpējas mīlestības un cieņas sajūtu un ļaujiet tai iedvesmot jūsu nākotni!

Lauva 

Lauva, nesen jūs, iespējams, esat kļuvis par pārmērīguma upuri. Mēness atrodas jūsu 6. Kalpošanas un veselības namā, tāpēc jūs varētu ļauties emocionālām sajūtām un veikt neveselīgas izvēles. Izvairieties no stresa ēšanas, un pārliecinieties, ka esat pieķērušies treniņu rutīnai, kas jums palīdz. Ieguldījumi jūsu veselībā atmaksāsies ilgtermiņā!

Jaunava

Jūs parasti esat praktiķis, bet šodien jūs varētu sajust radošuma pieaugumu. Tā varētu būt ideja par jaunu projektu darbā vai kaut kas, kas, jūsuprāt, varētu bagātināt jūsu ģimenes dzīvi. Dalieties savās domās un izbaudiet prieku ikviena sejā, jo viņi saprot, ka esat atrisinājis senu problēmu. Ar jums vienmēr varat rēķināties, lai padarītu dzīvi labāku visiem!

Svari

Svari, jūs tagad sajūtat spēcīgu vēlmi pēc mājām un stabilitātes. Jūs esat nesen daudz domājis par savu pagātni un to, kā tā ir veidojusi jūsu personību par tādu, kāds jūs šodien esat. Jūs varētu gūt labumu no brauciena uz vietu, kur esat uzaudzis, lai vairāk pastiprinātu šīs sajūtas. Tas palīdzēs jums labāk izprast, kur vēlaties dzīvot nākotnē.

Skorpions

Skorpions, jūs šodien sakāt visas pareizās lietas. Jums ir gandrīz magnētiska kvalitāte, un cilvēki ir vērsti uz jums un sadzird tevis teikto. Pārliecinieties, vai esat godīgi un runājat no sirds. Tagad ir laiks, kad jūs tiešām varat ietekmēt savas pārliecināšanas spējas.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru