Dienas horoskops 27.10.2017.

Auns

Partneris tavā labā ļoti ziedojas. Nevajag ļaunprātīgi izmantot šo svētlaimību. Nopelniet cieņu, izrādot cieņu. Tevi vēro kāda piesardzīga acs, un ir iespēja, ka drīzumā tiksiet novērtēts. Jūs saņemsiet atbalstu no neparedzētas vietas. Laime ir īslaicīga. Nomierini savu sirdi, lasot klasisku grāmatu.

Vērsis 

Esi pateicis kaut ko, ko nožēlojat, bet kaitējums nav neatgriezenisks. Viegli veiciet nepieciešamās korekcijas. Ja pēdējā laikā jūsu karjerā ir bijusi cīņa, ir labas izredzes, ka tas mainīsies. Spēki apvienojas, lai atgrieztu jūs atpakaļ augšpusē. Gaiši dzeltenā krāsa būs veiksmes avots!

Dvīņi

Dvīņi, neignorējiet savas problēmas. Tās atgriezīsies, lai ieskautu tevi. Esiet īpaši vērīgs pret jūsu romantisko veselību. Tai nepieciešama jūsu uzmanība. Kāpēc neesi bijis godīgs pret sevi par savu darba situāciju? Šodienas notikumos liela nozīme ir laimei nelaimē.

Vēzis

Vēzis, esiet pacietīgi savos šodienas pūliņos. Labi cilvēki ir informēti par jūsu situāciju. Lūdziet palīdzību no sena drauga. Tā ir laba diena, lai atrastu īsto personīgās izaugsmes grāmatu, kas tā vien šķiet, ir uzrakstīta tieši tev. Tās lappusēs atradīsi kādu īpašu gudrību. Lavanda var palīdzēt jums tikt galā ar gaidāmo nenoteiktību.

Lauva 

Lauva, izsaki sevi savam partnerim. Pēdējā laikā jūsu prātā ir tik daudz. Patiesībai un godīgumam vienmēr tiks dota priekšroka, nevis ļaujot lietām stagnēt. Laime pamatojas uz ticību. Laba diena izmēģināt jaunu recepti!

Jaunava 

Mēness ir jūsu zvaigznājā, Jaunava, un tas nozīmē, ka mīlestība virmo gaisā. Izveidojiet grandiozu romantisku žestu savam partnerim vai meklējiet potenciālā jaunā mīļotā uzmanību. Jūs šodien izskatieties labi, tāpēc arī jūtieties labi. Jūs esat vēlams un pievilcīgs. Izmantojiet šīs dotības uzmanīgi! Uzmanies no kādas neparastas uzmanības, ko nevēlies saņemt.

Svari

Nav iemesla būt garlaicīgam! Ir pieejamas vairākas iespējas, lai izvilinātu jūs no nesenām bailēm. Mēģiniet saņemt maksu par jūsu nesen veiktajiem centieniem. Jūs esat pārāk ilgi iestrēdzis vienā vietā; ir pienācis laiks atrast jaunu nodarbošanos, lai paplašinātu savu redzesloku un draugu loku. Iespējams, redzeslokā parādās uzplaukstoša romantika.

Skorpions

Skorpions, sekojiet saviem instinktiem, lai atbilstoši atbildētu savam partnerim. Nemēģiniet risināt jaunus projektus, ja neesat emocionāli sagatavojies. Pagātnes kļūda, šķiet, traucē jūsu centieniem virzīties uz priekšu. Smaragds tev šodien piešķirs īpašu spēku.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru