Dienas horoskops 27.10.2017.

Strēlnieks

Strēlnieks, palīdziet partnerim pasniedzot roku, un jūs tiksiet skaisti atalgots. Pievilcīgs, bet atturīgs cilvēks drīz ienāks jūsu redzeslokā. Kā jūs reaģēsit uz viņa raidītajiem signāliem? Zvaigznes atbalsta jūsu riskantos piedzīvojumus. Jūsu enerģijas garšviela šodien ir maurloki. Mēģiniet pievienot tos maltītei, lai papildinātu enerģiju un koncentrētos uz savu dienu.

Mežāzis

Paļaujieties uz savām organizatoriskajām prasmēm, lai pārdzīvotu šo dienu. Šīs spējas ir stiprs un kalpos tavā labā. Attiecības no pagātnes var atjaunoties un izraisīt šaubas par nesenu lēmumu. Dzeltenā krāsa ir fokusa un jaudas krāsa.

Ūdensvīrs

Atlaidiet savu sentimentālo pieeju, lai mīlētu šodienu. Ir pienācis laiks būt pragmatiskākam. Ko patiešam piedāvā tavs partneris? Neizmantojiet vilinošu alternatīvu tikai tāpēc, ka tas ir kas jauns un atšķirīgs. Vērojiet savu ēdienkarti. Jūs pēdējā laikā esat ignorējis uzturu, un tas var sākt ietekmēt jūs.

Zivis

Zivis, lietas ir daudz sarežģītākas nekā jums sākumā šķita. Jūs esat vairāk apņēmies sasniegt ilgtermiņa mērķus nekā jebkad agrāk. Pagātnes draugs var pavēstīt ziņas, kas var izjaukt tavu līdzsvaru. Jūs nezaudēsiet enerģiju, bet esiet uzmanīgi, lai sevi pārāk nenodzītu. Kā jūs varat palīdzēt svešiniekam, kuru jūs satiksiet ceļā?

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru