Dienas horoskops 28.09.2017.

Auns

Jums patīk stabila enerģija, kad runa ir par jūsu karjeru. Šķiet, ka esat paredzamā ceļā uz progresu; un nekas jums nepatīk vairāk kā zināt, ka dodaties uz priekšu. Veltiet laiku, lai pateiktos visiem daudzajiem soļiem ceļā, kas jūs noveda tur, kur esat. Neviens to nespēj vienatnē!

Vērsis

Vērsis, jums vajadzētu izbaudīt šo pēdējo dienu, kad pārkāpjat savas robežas, pirms praktiskie jautājumi ņem virsroku. Izpriecājieties šodien un atpūtieties! Pārkāpt savas robežas nekad nav bijis tik jautri, un jums patiks izaicinājums virzīt prātu jaunos virzienos. Iemācieties kaut ko jaunu tikai prieka pēc!

Dvīņi

Panemiet pauzi, lai apdomātu dziļāko dzīves jēgu šodien. Mēness joprojām atrodas jūsu 8. Nāves un atjaunošanās namā, tāpēc jautājumi par jūsu dzīves virzienu var būt jūsu uzmanības centrā. Vai jūs darāt kaut ko, kas patiešām pozitīvi ietekmēs pasauli? Ja nē, šis ir ideāls laiks, lai pārvērtētu savus mērķus un rīkotos atbilstoši.

Vēzis

Vēzis nav lielāks prieks nekā labi paveiktais darbs. Šķiet, ka jūs tagad saskaraties ar miljoniem satricinājumu, un jūs, iespējams, vēlēsities koncentrēt savu enerģiju jebkur, tikai ne uz darbu. Bet, ja jūs veltīsiet vajadzīgo laiku tagad, jūs redzēsiet, ka jūs varēsiet pilnībā koncentrēties uz atpūtu vēlāk. Darbs vispirms, tad jautrība!

Lauva

Šodien varat atklāt slēptu talantu. Jums patīk būt uzmanības centrā un jums ir patstāvīgie pielūdzēji. Bet šis jaunais talants būs pārsteigums pat tev, un jūs priecāsieties šo prasmi pievienot saviem talantiem. Esiet lepns par sevi, un turpiniet sevis atklāšanas ceļojumu, lai priecātos par saviem jaunajiem talantiem.

Jaunava

Dzīve ir kā vāvere ritenī, un jūs, iespējams, izjūtat vēlmi pamest šo šovu. Tas, protams, prasa lielu gribu un atbildību, lai dzīve turpinātu ceļu. Dažreiz var šķist, ka jūsu labie darbi paliek nepamanīti; tomēr esiet droši, ka jūs esat ļoti novērtēts par visu, ko jūs darāt. Neviens cits nav tik spējīgs pārvarēt dzīves sarežģījumus ar smaidu. Bravo!

Svari

Šodien vislabāk koncentrēsies uz vienu mērķi. Tas ir vilinoši pateikt “jā” katram pieprasījumam, kas nāk tavā ceļā. Un nevienam nepatīk iepriecināt cilvēkus vairāk, kā jums! Bet jūs riskējat pārcensties, ja jums nav skaidrs, ko īsti jūs spējat. izvēlies vienu lietu, kas ir tuva tavai sirdij. Vēlāk pateiksiet sev paldies!

Skorpions

Cilvēki ap jums pēdējā laikā ir bijuši dīvainā garastāvoklī. Tev var likties vilinoši mēģināt ierakties līdz dziļumiem; tomēr vainīgās puses var nebūt gatavas dalīties ar jebkādām detaļām. Esiet drošs, ka viss, kas viņus grauž, jūs neietekmē, un viņi drīzumā atgriezīsies viņu ierastajā veidolā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru