Dienas horoskops 28.09.2017.

Strēlnieks

Cilvēki vēlas, lai jūs uzņematies vadību. Jupiters atrodas jūsu 11. cerību/ vēlmju/ draugu namā, un jūs, protams, piesaistāt dažus no labākajiem apkārtējiem ar savu burvīgo un piedzīvojumu kāro dabu. Jūs varat tikt izvēlēts par projekta vadītāju vai vienkārši kļūsiet par savu draugu grupas neoficiālo līderi. Cilvēki novērtēs jūsu entuziasmu un virzienu.

Mežāzis

Tas ir kaut kas, ko jūs vienmēr gribējāt darīt, bet jūs esat pārāk bailīgs, lai mēģinātu. Šodien ir tavs laiks! Izstumiet sevi ārpus savas komforta zonas un pamēģiniet, ko vienmēr gribējāt. Jūs varat visu sasniegt ar savu mierīgo attieksmi, un pavisam noteikti izbaudīsi procesu!

Ūdensvīrs

Cilvēki novērtē jūsu unikālo enerģiju un zinātkāro skatījumu uz dzīvi. Pēdējā laikā esat pavadījis laiku kāda sabiedrībā, kurš vienkārši līdz galam nesaprot tevi. Varbūt viņi ir aprobežoti vai vienkārši nedroši, bet jūs varat sajust viņu negatīvo enerģiju. Neļaujiet viņiem sevi noniecināt. Jūs esat brīnišķīgs tāds, kāds esat – un visi to zina.

Zivis

Jūs nesen esat paņēmis kādu personu paspārnē. Tas varētu būt kāds jauniņais darbā vai skolā, kurš, šķiet, cīnās, lai atrastu savu vietu. Pateicoties jūsu piesardzīgajām rūpēm un vadībai viņi sāk rast pamatu zem kājām, un jūs varat redzēt, cik ērti viņi sāk justies. Pasaule, protams, būtu labāka vieta, ja ikviens rīkotos tik godīgi kā jūs.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru