Dienas horoskops 29.09.2017.

Auns

Sajutīsieties pārsteidzoši sentimentāls par saviem draugiem. Mēness ir pārcēlies uz jūsu 11. Cerību/ vēlmju/ draugu māju, un jūs, iespējams, ilgojieties pēc saiknes ar saviem labākajiem draugiem. Pat ja dzīves ceļi velk cilvēkus dažādos virzienos, atkal satikties ļauj vienkāršs tālruņa zvans. Paņemiet telefonu un ieplānojiet šovakar tikšanos!

Vērsis

Vari sajust jaunu enerģijas plūsmu un zināšanas, kad runa ir par veselību un labsajūtu. Varbūt jūs iedvesmo veselības profesijas un vēlaties mācīties medicīnu. Vai varbūt jūsu intereses mazliet sliecas labsajūtas virzienā un jūs domājat par kļūt par jogas treneri vai dzīves instruktoru. Katrā ziņā jūs noteikti varat pozitīvi ietekmēt citu cilvēku dzīvi.

Dvīņi

Jūs šodien sajutīsiet radošās enerģijas pieplūdumu. Jūsu mājas planēta Merkūrs atrodas jūsu 5. Kreativitātes namā, kas liek jūsu prātam virpuļot ar jaunām idejām. Nemēģiniet sevi satrakot, mēģinot visu izdarīt uzreiz. Izvēlies vienu labu ideju un koncentrējieties uz tās īstenošanu. Varat būt pārliecināts, ka būsiet apmierināts ar rezultātu.

Vēzis

Šodien varat piedzīvot savas pārliecības sašūpošanos. Ilgstoša problēma ir bijusi jūsu prātā mēnešiem, varbūt pat gadiem. Tev ir bijusi ļoti stingra nostāja, un neviens nav varējis ietekmēt jūsu viedokli uz labo vai slikto pusi. Taču, šodien jūs varat sajust, ka jūsu attieksme pret to kļūst maigāka. Galu galā jūs varat beidzot ieraudzīt monētas otru pusi, varbūt pat atgūt dažus zaudētus draugus.

Lauva 

Jūs jūtaties diezgan lepns par neseno sasniegumu. Varbūt jūs esat smagi strādājis, lai sasniegtu mērķi vai pagrieziena punktu, un jūs jūtaties kā pasaules valdnieks! Jums ir visas tiesības lepoties; tomēr paturiet prātā, ka daudzi cilvēki var izmisīgi mēģināt to pašu, un tas nav labi. Mazliet pazemības nāks tikai par labu brīdī, kad dalīsieties savos jaunumos.

Jaunava

Iespējams citi to nezina, bet jūs lietas izprotat ļoti dziļi. Jūs parasti uztrauc tas, kā citi cilvēki uztver to, ka jums ir tendence aprakt savas jūtas dziļi sevī, nevis ļaut tās redzēt citiem. Jums šodien ir jāciena savas jūtas un jādalās tajās, ja jums tas ir komfortabli. Neviens nevar būt praktiķis visu laiku.

Svari

Šodien koncentrēsieties uz sevi. Merkurs ir jūsu pirmajā Paša namā, tāpēc šī ir lieliska diena, lai izvirzītu mērķus un plānus nākotnei. Noteikti novērtējiet savu dzīvi godīgi un veiciet korekcijas, ja jūsu cerības netiek izpildītas. Jūs esat pelnījuši vislabāko, un tas viss sākas ar lēmumu veikt izmaiņas!

Skorpions

Jūsu jūtas iet dziļumā. Ikviens to zina un novērtē to, taču, ja runa ir par konkrētu problēmu, kas jūs pēdējā laikā nomāc, varat reaģēt pārāk asi. Mēģiniet mazliet atpūsties un aplūkot to no racionālā viedokļa. Jūs jutīsities labāk, un arī tie, kas ir ap jums.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru