Dienas horoskops 29.09.2017.

Strēlnieks

Šodien ir lieliska diena, kad izteikt savas jūtas. Mēness ir pārcēlies uz jūsu 3. Komunikācijas namu, kas vieglas un bez piepūles padara sarunas par sirds lietām. Ja esat gatavs pāriet savās pašreizējās attiecībās nākamajā līmenī, šodien tā var būt ideāla diena, kad uzdot jautājumu, kas ir bijis jūsu prātā. Īstos vārdus jūs atradīsiet bez piepūles, un jūsu lielais žests netiks neievērots.

Mežāzis

Kaut kas darbā notiek ātrāk, nekā jūs to vēlētos. Šķiet, ka spēki, kas neietilpst tavā kontrolē, ir sākuši noteiktu projektu. Jūs neesat apmierināts ar šīm pēkšņajām pārmaiņām, un domājat, ka lietas darbotos daudz vienmērīgāk, ja jums tiktu dots nedaudz vairāk laika. Velti laiku, lai risinātu savas bažas; jūs varētu mainīt šī projekta gaitu uz labo pusi.

Ūdensvīrs

Šodien jutīsies kā zvaigžņu māceklis. Darbā vai skolā jums, šķiet, būs visas pareizās atbildes uz visiem pareizajiem jautājumiem. Ļaujiet savām intelektuālajām dotībām spīdēt; jūs esat cītīgi strādājuši un esat pelnījuši visu, kas notiek. Jūs pat variet iedvesmot tos, kas tavā apkārtnē nav tik motivēti.

Zivis

Šodien cīnīsieties ar nožēlu. Pagātnē kaut kas ir bijis ne tā, kā jūs būtu vēlējies. Varbūt, ja jums būtu otrā iespēja, jūs pieņemtu citus lēmumus. Bet, diemžēl, nevienam no mums nav šādas iespējas, un mēs esam spiesti virzīties tālāk pēc iespējas labāk. Dažas mācības ir sarežģītākas nekā citas, bet visas ir nepieciešamas mūsu pašizaugsmes ceļā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru