Dienas horoskops 29.11.2017.

Auns

Jūs šodien būsiet aktīvs, un jums ir pietiekami daudz enerģijas, lai izmantotu jūsu pašreizējo entuziasmu. Šī ir laba diena sportam un izklaides aktivitātēm, un jūsu konkurences instinkti, visticamāk, būs lieli. Izbaudiet dzīvības un izturības sajūtu, bet taupiet enerģiju, lai jūs ātri neizdegtu.

Vērsis 

Šodien jūs varat sajusties nedaudz nedrošs, varbūt trūkst pārliecības par sevi vai apšaubāt savas stiprās puses. Atvēliet kādu laiku, lai atjaunotu saikni ar savu radošumu, varbūt savu jūtu izteikšana ar vārdiem vai mākslu var palīdzēt atgriezties pie sevis. Ja esat gatavs uzņemties saistības nākamajam līmenim, šodien ir laba diena, lai veiktu šo soli.

Dvīņi

Šodien būs laba diena, socializējies un būsi ideju un plānu pilns. Pārliecinieties, ka jūs tos liekat darbībā, nevis vienkārši runājat par tiem, jo ​​augstie ideāli ir bezvērtīgi bez rīcības. Ja jūs varat iedvesmot savus draugus pievienoties jūsu pūliņiem, šodien jūs patiešām varat mainīties.

Vēzis

Jūs, iespējams, koncentrējaties uz savu darbu, baudot savu aicinājumu un piepildījumu, ko tas rada. Kaut arī jūs, iespējams, neinteresē sociālais stāvoklis vai atpazīstamība, šodien jūsu empātijas spējas un spēja rūpēties par citiem tiek atzīta, un jūs varat būt patīkami pārsteigts, cik šī atpazīšana ir dzīvību apliecinoša.

Lauva 

Šodien tev var tikt atgādināts, cik ļoti radoša izteikšanās piešķir nozīmi dzīvei un kā jūsu iztēle palīdz justies saistītam ar jūsu emocijām. Šī ir laba diena ceļošanai un pētījumiem, kā paplašināt savu redzesloku gan iekšējā, gan ārējā līmenī. Jūs varat izmantot savu individuālo darbu kā daļu no lielākas dzīves ainas.

Jaunava 

Iespējams, ka jūsu intīmas attiecības šodien tiks izceltas, un tas var būt neērti, ja jūs vienkārši vēlaties turpināt darbu pie sava pašreizējā projekta. Meklējiet dziļāk savas jūtas, un tur jūs varat atrast nedrošību. Pārrunājiet visu ar savu partneri, nevis apspiediet vai ignorējiet nepatīkamās emocijas.

Svari

Šodien ir daudz pozitīvas enerģijas saistībā ar attiecībām un partnerībām, jo ​​īpaši ilgtermiņa partnerattiecībām. Ja jūs vēlaties pārvietot savas attiecības uz nākamo līmeni, šodien ir laba diena, lai uzņemtos saistības, tomēr apzinieties, ka ilgtermiņa attiecību uzturēšana var būt smags darbs.

Skorpions

Šodien vari justies, ka tev priekšā ir ķieģeļu siena, varbūt jutīsies nomākts no savu emociju intensitātes vai spēka, ar kuru tev jātiek galā. Ļauj šai enerģijai izplūst caur fizisku praksi, piemēram, jogu vai deju, lai jūsu ķermenis kustētos, un jūs atklāsiet, ka arī jūsu emocijas sāk pārveidoties.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru