Dienas horoskops 29.11.2017.

Strēlnieks

Šodien ir laba diena romantikai, un jūs varat atklāt, ka tuvas attiecības, kas līdz šim ir bija viegls un jautrs flirts, sāk pārvērsties par kaut ko dziļāku. Neuztveriet to pārāk nopietni, izbaudiet uguntiņu, kas veidojas starp jums un pārliecinieties, ka tā neizdegs pārāk ātri, izpaužot savas jūtas pārāk atklāti.

Mežāzis

Jautājumi mājās un ģimenē visticamāk tiks iekļauti darba kārtībā šodien, un jūs, iespējams, cenšaties visu kontrolēt. No otras puses, apkārtējiem var dažreiz šķist, ka jūs pārāk daudz viņus kontrolējat, tādēļ mēģiniet atrast līdzsvaru, ja vien varat. Jūsu nepieciešamība pēc kontroles un kārtības, iespējams, maskē nedrošību, tāpēc novērtē savas sajūtas pat tad, ja tās liek justies neaizsargātam.

Ūdensvīrs

Šodien jūs, iespējams, esat pilns ar jaunām idejām, un esat gatavs nākamajai cīņai un atkal mainīt pasauli. Pirms ienirt tajā, apkopojiet visu nepieciešamo informāciju un mēģiniet izmantot līdzsvarotu pieeju. Empātija un izpratne būs daudz produktīvāka nekā būšana nošķirtam un nespēja pieslēgties citiem cilvēkiem.

Zivis

Jūs, iespējams, apsvērsiet šodien pieejamos resursus, tostarp savas prasmes un talantus. Patiešām, ir iespējams, ka jūs redzat savu empātiju un jūtīgumu kā vērtīgus resursus, kā arī savus radošos talantus. Lai jūs justos emocionāli droši, jums jāciena visas šīs sevis daļas.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru