Dienas horoskops 12.10.2017.

Strēlnieks

Šodien ir labo un slikto ziņu diena. Koncentrējieties uz pozitīvo un esi reāls pret negatīvo. Pat jūsu mājdzīvnieki zina, ka jums nevajadzētu ļaut nepatikšanām vilkt jūs uz leju. Klausieties putnu dziesmās, ko dzirdēsiet šodien ceļojot. Lauzīsiet sirdis, jo esat iesaistījies vairākās romantiskās attiecībās. Esi gatavs kļūdu, ko esat izdarījis jau sen, sekām.

Mežāzis

Šodiena būs pārsteigumu pilna. Atveriet savas acis uz mainīgajām ainavām jums apkārt un atrodiet jaunus veidus, kā attīrīt savu enerģiju. Atrodiet jaunus veidus, kā sazināties ar brāļiem un māsām. Ir strādāt ar emocionāliem jautājumiem, pirms jūs veicat lielu lēcienu savā romantiskajā dzīvē. Pārdabiskais tevi vilinās!

Ūdensvīrs

Atrodiet laiku, lai sevi mazliet palutinātu. Un atrodi kādu laiku spēlei. Jūs kļūstat vecāki, bet jūs joprojām pārvietojieties kā jaunie kucēni! Cilvēki pamanīs, ja mainīsiet matu sakārtojumu. Brūnai krāsai ir nozīmīga loma dienas notikumos.

Zivis

Zivīm ir jācenšās uzlabot radošās prasmes. Meklējiet veidus, kā gūt labumu no savām unikālajām spējām. Izbaudi muguras pakasīšanu no cilvēka, kas par jums rūpējas. Nekļūsti nolaidīgs pret saviem pienākumiem darbā, jo jūsu mājas dzīve sāk prasīt arvien vairāk jūsu uzmanības.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru