Dženifera Enistone dalās savos slaiduma noslēpumos! FOTO

Slaiduma noslēpumi

2

Saglabāt ķermeņa formu Dženiferai palīdz joga, ko aktrise praktizē vairāk nekā 20 gadus. Nodarbības notiek 3 reizes nedēļā un ilgst 60 līdz 90 minūtes. Nesteidzīga nodarbības gaita ļauj aizmirst spraigās filmēšanās dienas stresu un meditācija palīdz atpūsties.

3

Dženifera apgalvo, ka jogai ir būtiska loma viņas fiziskās formas, garīgā un emocionālā stāvokļa uzturēšanā. “Mans noslēpums, kā atbrīvoties no stresa – vingrošana!” atzīst Enistone. “Ja joga neeksistētu, es būtu to izgudrojusi!”

Saglabāt ādas toni zvaigznei palīdz vienkāršs rīta rituāls: attīrīšana ar maigu līdzekli, mitrinošs krēms un glāze silta ūdens ar citronu tukšā dūšā. Brokastīs aktrise izvēlas gatavot kokteiļus, piemēram, avokado, olu un kokosriekstu eļļas, vai auzu pārslu ar banāniem. Pusdienās parasti ir dārzeņi ar kaut, kas satur proteīnu.

4

Enistone atzīst, ka viņai nav svešas cilvēciskas vājības un viņa labprāt ļauj sev reizēm mieloties ar itāļu virtuvi, un Carbonara – tas ir viņas vājums! Ja ir nepieciešams zaudēt dažus kilogramus, viņa ietur veselīgu zema ogļhidrātu līmeņa diētu, un ietver arī kardio un spēka vingrinājumus.

5

Tāds ir slaidās teleseriāla “Draugi” aktrises noslēpums! Kā jūs varat redzēt, nekas neparasts: aktīvs dzīves veids, optimisms un darbs ar sevi dod lieliskus rezultātus.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: takprosto.cc

Pievienot komentāru