Ekstrasenss Šepss brīdina: “Ja neatbrīvosies no šiem paradumiem, visu mūžu paliksi nabags!”

Mēdz gadīties, ka cilvēki mēģina kļūt turīgāki gadiem ilgi, bet nekādi tas neizdodas. Viņi sūdzas par sliktu darbu, skaudīgu priekšnieku un maziem ienākumiem. Bet, varbūt, neveiksmes iemesls ir cits?

Aleksandrs Šeps – viens no “Ekstrasensu cīņu” uzvarētājiem – savā oficiālajā tīmekļa vietnē publicējis paradumu sarakstu, kas liedz cilvēkiem kļūt bagātākiem. Lūk, šīs triviālās patiesības, kas jāzina ikvienam.

Slikti paradumi

Paradums sūdzēties

Tas ir visbriesmīgākais ieradums, ar ko mēs visi grēkojam. Ja mēs pastāvīgi sūdzamies, ka mums nav pietiekami daudz naudas, ka mūsu dzīve ir nelaimīga, mūsu prātos precīzi rodas tādi tēli. Mēs esam pakļauti nabadzībai un nelaimei.

Ir sen zināms, ka domas materializējas. Ja mēs izrunājam kādam, ka mūsu dzīve ir briesmīga, tā kļūst tieši tāda. Jo vairāk cilvēks sūdzas par dzīvi, jo sliktāk kļūst. Saskaņā ar Šepsa teikto, nauda nekad nenāk pie čīkstuļiem.

Ieradums vēlēties visu un uzreiz

Visi, iespējams, ir uzdevuši jautājumu: “Kā ātri kļūt bagātam?” Lai kļūtu bagāts, jums ir jāpieliek pūles un jātērē daudz laika. Jūs nevarat iegūt visu uzreiz, nekas nav viegli un vienkārši. Tikai tie, kas nebaidās no darba, riska un kļūdām, kļūs bagāti.

Paradums smagi strādāt nepatīkamā darbā

Ekstrasenss apgalvo, ka jūs nevarat gūt panākumus darbā, kas nerada prieku. Lai piesaistītu naudu savai dzīvei, jums jādara tas, kas jūs interesē.

Ieradums skaust

Skaudība vēl nav palīdzējusi nevienam kļūt bagātam. Šī sajūta ēd cilvēku no iekšienes, noved pie slimībām un vientulības. Apskaužot citu panākumus, cilvēks domā tikai par to, nevis par savu plānu īstenošanu un traucē sev.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru