“Esmu resna, un man ir labi!” Lolita Neimane nepiekrīt, bet izaicina jauno tendenci

Foto – Pixabay

Patīk mums vai ne, bet slaida figūra mūsdienās ir veiksmes simbols, tāpēc ir vairāki iemesli, lai to iegūtu un saglabātu, uzskata pazīstamā diētas ārste Lolita Neimane, izaicinot beidzamajā laikā populāro viedokli, ka liekais svars nenieka netraucē būt skaistai un gūt panākumus.

Lai izskatītos laimīga: skatoties uz staltu un iznesīgu dāmu, mēs iedomājamies, ka viņai nu gan nav nopietnu psiholoģisku problēmu, kas rosina apetīti, pat rijību. Acīmredzot viņa prot sevi apvaldīt, nekonfliktē ar saviem tuvākajiem un kolēģiem, un, lai nomierinātu nervus, roka nestiepjas ne pēc šokolādes tāfelītes, ne pēc čipsiem.

Lolitas Neimanes un Gaļinas Zaicevas grāmatas “Kā ar baudu kļūt slaidai” – grāmatu atradīsi arī interneta grāmatnīcā “Kā ar baudu kļūt slaidai.”

Lai izskatītos apgarota un iedvesmojoša: ar resnumu mums asociējas piezemēti prieki — sātīgs ēdiens, dāsns dzēriens un izklaides kvantitātes pārsvars pār kvalitāti. Ar slaidu figūru asociējas vieglums.

Lai radītu patīkamu iespaidu apkārtējos: slaida dāma uzmana savu svaru, apmeklē sporta klubus un seko pievilcības standartiem. Viņa neizaicina apkārtējo viedokļus, kā diemžēl mēdz rīkoties resnītes.

“Pieņemiet mani tādu, kāda esmu, ar visiem maniem simt piecdesmit kilogramiem,” tā viņas bravūrīgi mēdz deklarēt. Bet sabiedrībai — ne vīriešiem, ne citām sievietēm — nepatīk uzbrūkošie.

COMMENTS

Pievienot komentāru