FDA atzinusi jaunu tehnoloģiju, kas palīdz iznīcināt vēža šūnas

“Mēs uzsākam jaunu ēru veselības aprūpes inovācijā un spēj pārprogrammēt pacienta paša šūnas, lai uzbruktu nāvīgai slimībai,” dalās FDA komitejas loceklis medicīnas doktors Skots Gotlībs.

Tāpat onkologi apgalvo, ka šī metode, kā modificēt pacienta T- šūnas un pēc tam aktivizēt tās vēža iznīcināšanai, drīz var kļūt par parastu tradicionālās medicīnas procedūru.

Tomēr šodien šāda ārstēšanas izmaksā 475 tūkstošus dolāru. Tiesa, viens šāds kurss ir pietiekams ārstēšanai. Tiek apsvērta iespēja noslēgt līgumu starp vēža slimnieku un ārstniecības iestādi, saskaņā ar kuru ārstēšana tiks izmaksāta tikai tad, ja ārstēšana mēneša laikā sniegs pozitīvu rezultātu.

Tomēr šai terapijai ir arī blakusparādības, tādēļ ir plānots to izmantot, ja citas ārstēšanas metodes nav efektīvas.

Ir vairākas pazīmes, kas liecina par vēža attīstības iespējamību. Bet vēža diagnoze agrīnā stadijā dod iespēju atgūties 95% gadījumu. Iesakām jums iepazīties ar svarīgu informāciju par vēža identificēšanu agrīnā stadijā. Rūpējieties par savu veselību!

Gēnu un šūnu terapijai ir milzīgs potenciāls, kā mainīt medicīnas metodes un glābt cilvēku dzīvi. Un šie ir brīnišķīgi jaunumi desmitiem tūkstošu vēža slimnieku, tas dod cerību uz atveseļošanos un ilgu mūžu.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: taprosto.cc

Pievienot komentāru