FOTO: Jauna interneta slavenība – dusmīgais kaķis Smiekliņš

Dusmīgi un nīgri kaķi nereti piesaista soctīklu lietotāju uzmanību, bet maz ir to, kuri varētu līdzināties jaunajam dusmīgo kaķu galeriju favorītam Smiekliņam jeb Giggles.

Smiekliņš nokļuvis dzīvnieku patversmē Eikornonā, ASV Ohaio štatā, un ātri vien kļuvis par patversmes “oficiālo seju”. Totāli nīgrā izskata bezpajumtes kaķis tomēr pēc rakstura esot ļoti mīlīgs.

Iespējams, Smiekliņam bijusi grūta dzīve, jo viņš bija noklīdis, pirms viņu notvēra patversmes darbinieki. Bet tas nav iemesls, kāpēc kaķa purniņš ir mūžīgi neapmierināts – viņš tāds vienkārši ir. Un īstenībā aiz šīs dusmīgās sejas slēpjas pūkaina sirds!

“Riggi Rescue”, kas izglāba savdabīgā izskata kaķi, tagad vairo izpratni un līdzekļus, lai atbalstītu klaiņojošus kaķus un kaķēnus. Darbinieki padarījusi Smiekliņu par savu goda vēstnieku.

Smiekliņš ir arī patversmes veiksmes stāsts, jo viņš atrada mīlošus saimniekus un bieži vien ir redzams viņa jauno īpašnieku mīlošajos apskāvienos Instagram (to jums vajadzētu pilnībā pārbaudīt).

Pievienot komentāru