FOTO: Linda Mūrniece pēc atteikta dīkstāves pabalsta atvadās no viesnīcu biznesa

Ekrānšāviņš no Facebook

“Manam uzņēmumam atteica pabalstu. Formāli – parāds uz martu, kas katru gadu ir, jo pēc nesezonas martā tikai sākam atkopties. Pagājušajā gadā nomaksātie darba devēja 354 000 eur un VID piešķirtā bronza kā godīgam nodokļu maksātājam nav ņemti vērā,” mikroblogošanas vietnē Twitter pavēstīja “Hotel Roma” vadītāja Linda Mūrnice.

Jaunā koronavīrusa pandēmija un ārkārtējā situācija valstī būtiski ietekmējusi daudzus tūrisma nozares uzņēmumus, kas palikuši bez ieņēmumiem, tostarp smagu lēmumu ir nācies pieņemt arī Mūrniecei.

“Mēs kopā esam varējuši daudz. Mēs esam kopā uzveikuši visu un šķita, ka tā vienmēr būs, jo mūsos ir spēks. Mēs zinājām, ka varam paļauties viens uz otru un es zināju, ka man ir mana otrā ģimene.

Kolektīvs, kādu jebkurš vadītājs var vēlēties. Uzticams, godīgs, profesionāls, saliedēts kolektīvs.

Mēs kopā strādājām, mēs kopā priecājāmies, mēs kopā cīnījāmies. Un – jā – turējāmies līdz pēdējam. Kamēr laikam es padevos…

Nav vārdu aprakstīt manu šodienas sajūtu, kad saprotu, ka viens posms mums kopā ir beidzies un jūs pa vienam aizejat… neatceros tik lielu skumju un izmisuma sajūtu…

Bet mums ir bijušas skaistas un piepildītas dienas, kuras palīdzēs tikt pāri šim laikam.

Un ticu – ka mēs atkal darīsim lielas lietas kopā…,” Mūrniece ierakstījusi Facebook.

Pievienot komentāru