FOTO: Sabiedrības dāmas novērtē pašmāju zinātniskās kosmētikas zīmola “Response by Stavro” produktus


Sabiedrības dāmas – Līgas Zemture, Ieva Admass, Indra Salceviča, Jekaterina Malgina, Kristīne Komarovska, Kristīne Rudzinska – pulcējas jauna, Latvijā radīta zinātniskās kosmētikas zīmola Response by Stavro atklāšanas pasākumā ekskluzīvā dzīvojamā projekta River Breeze Residence penthausā.

Dr. Ludmila Stavro-Freiberga ir ārste kosmetoloģe ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, atzīta eksperte kosmetoloģijā un pretnovecošanās metodēs, kurai ir plaša pieredze lāzera un kvanta tehnoloģiju pielietošanā kosmetoloģijā.

“Esmu mamma skaistai, pieaugušai meitai un divu burvīgu mazbērnu vecmāmiņa. Klīnika Panacea Premium ir vēl viens mans ilgi gaidīts un mīļots ‘bērns’, kuram ir jau vairāk kā 15 gadu. Tagad man ir vēl viens bērns, RESPONSE by Dr. Stavro, kas ir jālolo un jālolo…. Man ļoti patīk mana profesija. Es neaudzēju puķes, neizšuju krustdūrienā un necepu pīrāgus, taču ļoti daudz strādāju un no tā gūstu lielu gandarījumu,” atzīst speciāliste.

“Es domāju, ka jūs man piekritīsiet, ka pasaule, kurā mēs dzīvojam, pēdējo 50-30 gadu laikā ir daudz mainījusies. Ekoloģiskā situācija ir ievērojami mainījusies. Pārtikas un ēšanas paradumi ir mainījušies. Mēs maz kustamies, saskaramies ar hronisku stresu informācijas piesārņojuma un sociālā spiediena veidā, mēs patērējam lielu daudzumu sadzīves ķīmisko vielu, un mūsu mājās un birojos mēs regulāri elpojam mūsdienu būvmateriālu izgarojumus. Jā, pasaule kurā mēs dzīvojam ir kļuvusi „garšīgāka” un komfortablāka, taču vienlaikus arī agresīvāka pret cilvēka ķermeni, līdz ar to mums ir nepieciešama arī jauna pieeja ādas kopšanā.”

PUBLICITĀTES FOTO

Pievienot komentāru