FOTO, VIDEO: Avārija pie Baltezera beidzas traģiski; sadursmē Ventspilī cietuši bērni un policisti

Aculiecinieka foto, sadursme.lv

Sestdien automašīnu sadursmē Ventspilī cietuši divi Valsts policijas darbinieki un divi bērni, aģentūrai LETA pavēstīja policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Negadījums noticis plkst.17.13, Lielā prospekta un Sarkanmuižas dambja krustojumā saduroties policijas dienesta automašīnai “Opel Mokka” un automašīnai “Audi A6”.

Negadījumā cieta divi policijas darbinieki, kā arī divi automašīnas “Audi” pasažieri – bērni. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā svētdien nevarēja komentēt cietušo traumu smagumu.

Gžibovska skaidroja, ka policijas automašīna ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu bija steigusies uz izsaukumu, kurā bija nepieciešama policijas palīdzība.

Saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

Smaga avārija notikusi arī uz Tallinas šosejas.

Ap deviņiem vakarā diennakts tumšajā laikā Stopiņu novadā uz a/c A4 Rīgas apvedceļš (Baltezers-Saulkalne), pagriezienā uz Upeslejām notika divu auto sadursme.

Saskrējās automašīna “Scania” ar piekabi “Schmitz”, kuru vadīja kāds vīrietis, un cita vīrieša vadītā automašīna “Volvo”, ziņo likumsargi.

Ntikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā automašīnas “Volvo” vadītājs.

Automašīnas “Scania” vadītājam sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši 13 cilvēki, bet viena avārija beigusies letāli.

Pievienot komentāru