FOTO, VIDEO: Liepājā auto “palien zem vilciena”, Iļģuciemā drifteris trāpa kokā

@sadursme, Instagram

Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija. No tiem viens bija gājēji, bet četri velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 10 autovadītājus, bet vienu šoferi par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā. Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēts 191 protokols.

Kopumā policija pagājušā diennaktī noformējusi 459 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Spilgtākos aculiecinieku foto un video no vietnes @sadursme Instagram lapas skaties tālāk!

23. maijā ap pulksten 15:40 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, Atslēdznieku ielā, ostas teritorijā ir noticis ceļu satiksmes negadījums – automašīnas sadursme ar vilcienu. Noskaidrots, ka 1974.gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli “Mercedes-Benz Sprinter” un nepilnīgi izpildīja ceļa zīmes numur 207. “Neapstājoties tālāk braukt aizliegts” prasības.

Vīrietis sākotnēji apstājās pie ceļa zīmes, taču, nepārliecinoties par drošību, uzsāka kustību, kā rezultātā uzbrauca uz dzelzceļa pārbrauktuves, kur notika sadursme ar vilcienu, kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis. Par laimi, šajā negadījumā cietušu cilvēku nav, tāpat alkohola apreibums transportlīdzekļu vadītājiem nav konstatēts.

Transportlīdzekļa “Mercedes-Benz Sprinter” vadītājam ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par tās prasības neizpildīšanu, kura noteikta ar 206., 207. vai 208.ceļa zīmi (ceļa nedošana transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem ir priekšroka), uzliek naudas sodu no 15 līdz 70 eiro.

“Mercedes” sadursme ar vilcienu Liepājā

View this post on Instagram

23.maijā ap pulksten 15:40 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, Atslēdznieku ielā, ostas teritorijā ir noticis ceļu satiksmes negadījums – automašīnas sadursme ar vilcienu. Noskaidrots, ka 1974.gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli “Mercedes-Benz Sprinter” un nepilnīgi izpildīja ceļa zīmes numur 207. "Neapstājoties tālāk braukt aizliegts" prasības. Vīrietis sākotnēji apstājās pie ceļa zīmes, taču, nepārliecinoties par drošību, uzsāka kustību, kā rezultātā uzbrauca uz dzelzceļa pārbrauktuves, kur notika sadursme ar vilcienu, kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis. Par laimi, šajā negadījumā cietušu cilvēku nav, tāpat alkohola apreibums transportlīdzekļu vadītājiem nav konstatēts. Transportlīdzekļa “Mercedes-Benz Sprinter” vadītājam ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par tās prasības neizpildīšanu, kura noteikta ar 206., 207. vai 208.ceļa zīmi (ceļa nedošana transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem ir priekšroka), uzliek naudas sodu no 15 līdz 70 eiro.

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Neveiksmīgs drifts Iļģuciemā

Frontāla sadursme Baltezerā, par laimi bez traģiskām sekām!

View this post on Instagram

Baltezers, Tallinas iela.

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Zolitūdē iereibis autovadītājs ietriecas kokā un aizbēg

Pievienot komentāru