Dienas horoskops 02.10.2017.

Auns

Katram Aunam šodien jābūt uzmanīgam, apskatoties uz abām pusēm pirms šķērsojiet ceļu. Jūs esat satraucies, tādēļ mēģiniet vairāk koncentrēties. Padomājiet par Lauvu, ar kuru esat sastrīdējies, vai izveidojiet jaunas attiecības ar kādu citu. Šodienas spēka krāsa ir zila.

Vērsis

Jūs esat smagi strādājis. Nepadodieties tagad. Varbūt vislabāk ir atlikt kādu pasākumu, lai varētu koncentrēties šim lielajam solim jūsu karjerā. Jauns sociālais pasākums aizvietos to, kas zaudēts, izlaižot kaut ko tādu, uz ko jūs tā īsti nemaz nevēlējāties doties.

Dvīņi

Šovakar vēro augošo Mēnesi. Tā pieaugošā gaisma būs jūsu ceļvedis caur nenoteiktības laiku. Kas liek tev aiziet no vietām, kur tu jūties visērtāk? Mēģiniet atklāt iemeslu. Kāds draudzīgs Auns var turēt atslēgu, kas atslēgs durvis, kas stāvējušas tavā ceļā.

Vēzis

Šodien noskaties filmu. To klasisko, kuru tu gribēji noskatīties.To vienu, ko visi vienmēr sauc par labu. Tad uzsāciet sarunu par filmas lielajām idejām. Jums, iespējams, tās būs jāmeklē, bet jūsu ieskats tiks apbalvots. Melnie un pelēkie toņi ir jūsu spēka krāsas šodien, tāpēc varbūt filma ir melnbaltā klasika!

Lauva 

Izveidojiet savu nākotni, raugoties uz šodienu. Ir uzdevumi, kurus nevēlaties pabeigt, taču to konkurence maksās dividendes ne tik tālā nākotnē. Mīlestība atrodas pie horizonta, tāpēc meklējiet veidus, kā kādam izdarīt kaut ko īpašu. Atver savas ausis: sadzirdēsi kaut ko pārsteidzošu.

Jaunava 

Mēness attālums šodien tevi ietekmē īpaši smagi. Tas nav pārsteidzoši, ja šodien jūs jūtaties nedaudz lēns. Turpiniet rīkoties, un iešana caur dubļiem beidzot atmaksāsies. Meklējiet emocionālu atbalstu no Zivīm, un sniedziet to Mežāzim.

Svari

Jūsu spēka krāsa šodien ir violets. Violeta ir karaļu un augstmaņu krāsa, tāpēc šodien turiet savu galvu īpaši augstu un izmantojiet iespēju lepoties ar nesenajiem sasniegumiem. Šodien nevajadzētu baidīties izmēģināt jaunās prasmes, kuras slepenībā esat apguvuši.

Skorpions

Ir pienācis laiks dziļi ieelpot un novērtēt visas jūsu svētības. Pēdējā laikā esat viegli pakļāvies problēmu burzmai. Piebremzējiet, ejiet pastaigāties, burtiski apstājieties un pasmaržojiet ziedus. Tad jūs varat uzbrukt problēmām ar jaunu spēku.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru