Dienas horoskops 02.10.2017.

Strēlnieks 

Mēness šodien tevi smagi ietekmē. Tas ir apgrūtinājums, ko esi pacietis ilgu laiku. Tas ir padarījis tevi spēcīgāku, tāpēc esiet pārliecināti par to, ka jūs varat gūt panākumus, ja pie tā piedomāsiet. Vecās attiecības, par kurām jūs domājāt, ka tās beigušās, atkal atgādina par sevi. Uzmanieties šajā sakarā. Viss nav tā, kā jums šķiet. Izvairieties no dzeltenās krāsas šodien.

Mežāzis

Jaunava šodien piedāvās svarīgu palīdzību. Tas var būt kaut kas kluss vai ne tik acīmredzams, bet tas ir un ir svarīgi. Tehnoloģijām šodien ir svarīga loma gan problēmās, gan to risinājumā. Izslēdziet datoru, kad esat pabeidzis uzdevumu.

Ūdensvīrs

Ja šodien šķiet, ka esat viens karotājs, tad ziniet, jūs neesat viens. Arī cilvēki, kas tev ir apkārt, sajūt to. Gūstiet mierinājumu, ka šajā cīņā neesat viens. Galvenais iemesls šaubām šodien ir sajūta, ka esat saistīti ar visiem apkārtējiem. Esiet smaidīgi un neaprunājiet cilvēkus aiz muguras.

Zivis

Sameklējiet Jaunavu savā dzīvē, kam nepieciešama neliela palīdzība. Piedāvājiet savu atbalstu, iedvesmojošu vārdu vai pat tasi kafijas. Visums apbalvos tevi par to, ka esi tik draudzīga spēka vieta savam draugam. Esi dzirkstele, kas rada izmaiņas, kuras cilvēki ir gaidījuši.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru