Infarkts sievietēm izpaužas savādāk! 5 dīvaini un negaidīti simptomi, kurus nedrīkst ignorēt!

Pievērsiet uzmanību visiem dīvainiem simptomiem apkaimē no zoda līdz nabai!

Ārsti brīdina, ka vajag pievērst uzmanību visiem dīvainākiem simptomiem ķermenī apkaimē no zoda līdz nabai. Tas var būt pat sāpes mugurā vai žoklī, zobu sāpes! Pievērsiet uzmanību, ka infarkts var parādīties nevis vienkārši kā sāpes, bet arī kā diskomforta izjūta pakrūtē! Par vēl vienu svarīgu simptomu var nosaukt gremošanas traucējumus vai problēmas ar kuņģi. Bieži vien problēmas ar sirdi tiek pavadītas ar nelabumu, galvas reiboņiem un vemšanu. Turklāt, paaugstināts nogurums, elpas trūkums ir viens no infarkta pamata iemesliem, kuri ir vāji izteikti.

Piezvanot ātrajiem, nebaidāties pateikt, ka jums ir aizdomas par sirdslēkmi, it sevišķi tad, kad jums šķiet, ka jūsu bažas var tikt nenopietni uztvertas. Palūdziet ārstam veikt jums elektrokardiogrammu.

Diemžēl, sirdslēkme var notikt pat veseliem cilvēkiem. Jums pat nav obligāti jābūt pīpmanim, jāēd Makdonaldā un jābūt liekā svara īpašniekam, tādēļ ieklausieties sava ķermeņa signālos un esiet vesels!

Piezīme: Visai informācijai, kas ievietota portālā, ir tikai informatīvs raksturs! Saskaroties ar veselības problēmām, konsultējieties ar ārstu!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru