Izdodas izārstēt vēzi ar spirtu: Procesu, kas izraisa vēža šūnu augšanu, var pārtraukt! IR CERĪBA!

To atrisināt bija iespējams, sajaucot etilspirtu ar etilcelulozi. Šāds uzlabots preparāts, kad tas nonāk audzēja ūdens vidē, kļūst par stabilu želeju. Tas aizsargā veselos audus no injekcijas kaitīgās ietekmes. Pēdējais variants izrādījās visefektīvākais: 6 no 7 grauzējiem pēc nedēļas visi audzēji regresēja.

Protams, tas viss ir brīnišķīgi, bet vai šī metode ir piemērota cilvēku ārstēšanai? Galu galā tika veikti pētījumi ar kāmjiem, kas cieš no reta audzēja, kas raksturīgs dzīvniekiem, un līdz šim nav mēģināts ārstēt cilvēkus.

Ne viss, kas darbojas šūnu līmenī vai ar laboratorijas dzīvniekiem, ir noderīgs cilvēkam. Tomēr rezultāti ir ļoti iepriecinoši. Vēža ārstēšana ar spirtu var būt pieprasīta jaunattīstības valstīs, kā arī tur, kuri ir augsti kvalificētu veselības aprūpes darbinieku trūkums.

Ļaundabīgo audzēju veidi ir neskaitāmi, un katrā gadījumā ir nepieciešama individuāla pieeja. Šis nesenais atklājums ir tikai viens no miljoniem soļu, kas zinātniekiem jāveic cīņā pret nāvējošām slimībām. Iespējams, ka tas ir solis pareizajā virzienā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS:  takprosto.cc

Pievienot komentāru